3D Magneti

Ukoliko ste kreativni i želite nešto drugačije i potupno originalno, 3D magneti su proizvod za vas. Možemo reći da je ova vrsta magneta poslednja u „evoluciji“ magneta. Sa razvojem tehnologije za proizvodnju magneta, pojavila se mogućnost za izradu 3D magneta. Kod ovog proizvoda se otvaraju razne mogućnosti, pa on može biti u bilo kom obliku i dimenzijama. Njegova posebno zanimljiva karakteristika je što se sastoji iz više slojeva, pa je ono prikazano na magnetu stvarno u 3 dimenzije. Zbog toga su ovi magneti za frižider vrlo popularni i u privatnom i u poslovnom svetu. Do sada smo se sustretali sa zahtevima naših klijenata za izradu magneta sa motivima određenih gradova i putovanja, ali i za izradu magneta sa logotipima i proizvodima velikih kompanija. Ova dopadljiva sitnica ima veliku marketinšku vrednost iz razloga što će se naći na površinama koje su svakodnevno u našem vidokrugu. Magneti, složićete se, nisu potrošni reklamni materijal, pa traju večno.

Štamparija All In One izrađuje 3D magnete od drveta i to od topole debljine 3 mm i 6 mm ili od belog lesonita debljine 3 mm. Oba materijala su idealna za štampu i gravuru. Razlika između njih je u boji, pa topola ima prirodnu boju drveta, a lesonit je bele boje. Štampa magneta se radi u punom koloru na najsavremenijim mašinama koje daju visoki kvalitet štampanog otiska. Takođe, naša tehnologija obezbeđuje postojanost boja jako dugo. Kao što smo na početu pomenuli, 3D magneti od drveta mogu biti izrađeni u bilo kojoj dimenziji i bilo kom obliku. Drvo se može seći i ravno i konturno u zavisnosti od vaših ideja. Ovaj proizvod daje potpunu slobodu i mogućnost da pustite mašti na volju, a naš stručni tim će znati kako da upotrebi tehnologiju da se vaše ideje sprovedu u delo. Pored svih divnih karakteristika 3D magneta, cena im je vrlo pristupačna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARMAG0003
Dodaj u korpu