Natezanje + štampa

Slike na zidovima, bilo da su u pitanju vaše uspomene ili umetnička dela, od običnog životnog prostora naprave vaš slatki dom. Daju onu ušuškanu i toplu atmosferu. Slike koje okačite na svoje zidove pričaju priču. I to priču o vama, vašem ukusu, karakteru i doživljajima.  Svi znamo da su ukusi različiti, a lepota u oku posmatrača. Slika koja će jednu osobu ostaviti bez daha, drugoj će biti prosečna. Mi, naravno, podržavamo različitosti i ukuse drugih. Da svi volimo isto, svet bi bio beskrajno dosadno mesto. Ipak, jedno je sigurno! Svaka slika koju okačite u svom domu treba da bude kvalitetno izađena! Za to je potrebna vrhunska štampa na kanvas platnu i dobar majstor koji će znati kako da platno zategne na blind ramu. S obzirom da se ovim poslom bavimo vrlo dugo, smatramo sebe idealnim partnerom za štampanje i natezanje platna na ram.

U štampariji All In One možete poručiti štampu bilo kog motiva na platnu. To, naravno, uključuje i vaše fotografije. Platno je fantastičan način da se uspomene otrgnu od zaborava. Klijentima koji bi želeli reprodukciju slike, motiv prirode ili možda mapu neke zemlje, preporučujemo da posete sajt www.posteraj.rs . Tamo će pronaći fantastičnu bazu motiva za štampu slika.  Naručivanje je vrlo jednostavno, online  se može kupiti bilo koja sliku koja vam se dopala.

Za digitalnu štampu slika mi koristimo slikarsko platno od 380 gr. Kod izrade je moguće da sami odaberete željenu veličinu slike, tj njene tačne dimenzije. Nakon štampe pristupa se natezanju platna na blind ram, koji može biti debljine 20 mm ili 45 mm. Blind ramovi za slike se nalaze ispod platna i ne vide se, platno ih u potpunosti prekriva. Fantastičani su jer dozvoljavaju da puna pažnja posmatrača bude usmerena na sliku, a ne na ram. Cena blind rama i štampe na platnu zavisi od veličine slike i debljine rama.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTZID0002
Dodaj u korpu