Karton pena

Karton pena ili pena za kaširanje je još jedan fantastičan pločasti materijal iz naše ponude. Sastoji se iz tri sloja, gde je penasto jezgro, napravljeno od polistirena, obloženo papirom ili kartonom sa obe strane. Jezgro je bele boje i trajno zadržava svoju belinu. Izgleda daleko atraktivnije od karton pene sa žutim jezgrom od poliuretana.  Ovaj materijal se preporučuje samo za unutrašnju upotrebu. Pena obložena kartonom je vrlo lagana, ali ipak ima dovoljnu stabilnost. Veoma lako se obrađuje i ručnim i mašinskim alatima.

Penaste ploče sa belim jezgrom su odličan izbor kao podloga za štampu. Preporučuje se digitalna štampa na karton peni, njeno sečenje i lepljenje. Paneli karton pene su potpuno prilagođeni različitim tipovima obrade, pa se neće raspadati dok ih obrađujemo. Ona se naziva kašir pena jer se koristi za kaširanje postera, plakata i fotografija. To je učvršćivanje štampanog materijala koji se ne uramljuje, nego se lepi na ovu penastu podlogu. Naročito se koristi za izradu promo materijala i izradu reklama različitih vrsta. Karton pena je odličan izbor za izradu visećih reklama i banera koji se koriste u izložbenim prostorima, sajmovima i velikim marketima. S obzirom da na karton peni štampa izgleda savršeno, česta je njena upotreba za brendiranje izloga, dizajn enterijera i reklamiranje proizvoda.

Štamparija All In One u svojoj ponudi ima karton penu od 5 mm, 10 mm, ali i samolepljivu penu debljine 5 mm. Tačne dimenzije zavise od vaših potreba i želja. Sečenjem karton pene možemo napraviti oblike sa ravnim ili konturnim ivicama. Proizvodni potencijal naše štamparije i bogato znanje naših kolega treba iskoristiti za dobijanje savršenih hengera, voblera i visećih reklama. Katon pena je savršena za brendiranje prodavnice i izadu sajamskih štandova. Koristi se kao podloga za informacione table i reklamne panele. Vrlo je korisna u izradi scenografije za pozorišta, maketarstvu i modelarstvu. Uz raznovrsne mogućnosti upotrebe karton pena se preporučuje i zbog pristupačne cene.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0007
Dodaj u korpu