Nalepnice obostrane

Obostrane nalepnice su idealne za brendiranje transparentnih površina kao što je staklo ili klirit. Zamislite koliko bi neukusno bilo da sa jedne strane vidimo print, a sa druge samo belu poleđinu nalepnice. Ova vrsta stikera je fantastičan način da se uradi brendiranje sa obe strane o istom trošku i postigne estetski najbolje rešenje. Velike kompanije, kod kojih se za urađenje enterijera staklo koristi u ogromnoj meri, najradije biraju ovaj način brendiranja. Obostrane nalepnice omogućuju da se sa obe strane vidi fantastičan print. One su poznate i pod nazivom slojevite nalepnice.

Ukoliko tragate za nalepnicama u Beogradu ili bilo kom drugom gradu u Srbiji, štamparija All In One je pravo rešenje za vas!  Imamo bogatu ponudu različitih stikera gde se posebno izdvaju nalepnice štampane sa obe strane. Često se koriste kao nalepnice za vrata ili izloge. Osim obostrane vidljivosti, posebne su i po tome što tehnika njihove izrade dozvoljava da se poigramo bojama, oblicima i materijalima. Mogu biti manjih ili većih dimenzija, u zavisnosti od vaših potreba. Naša štamparija pruža mogućnost da sami kreirate veličinu nalepnice po želji. Kada je u pitanju oblik možete slobodno pustiti mašti na volju jer naše mašine izrađuju i ravne i konturno sečene nalepnice. Za proizvodnju nalepnica koristimo kvalitetnu PVC foliju.  Nudimo izradu i štampu nalepnica na rolni ili na tabaku gde će svaka biti zasebno isečena po ivicama, te je vrlo jednostavno odlepiti ih. Štampa nalepnica se radi metodom direktne digitalne štampe u punom koloru.

Na ovaj način se mogu izraditi nalepnice „beba u autu“ kako bi one bile vidljive i spolja i iznutra. Takođe popularne su kao etikete za providne flaše jer se etiketa vidi sa obe strane stakla, što je estetski vrlo zanimljivo. Do sada je u našem proizvodnom pogonu u Beogradu nastalo mnogo fantastičnih obostranih nalepnica. Cene njihove izrade povezane su sa veličinom i poručenom količinom.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0002
Dodaj u korpu