Vobleri nepravilni

Jedno istraživanje je pokazalo da korišćenje voblera može da podigne prodaju za 33%. Vobleri su montirani na policama, vitrinama i rafovima, pa bukvalno iskaču iz gomile izloženih proizvoda i osvajaju pažnju kupaca. Nalaze se na pravom mestu, a kupci ih primate u pravo vreme – trenutku kada se donosi odluka o kupovini. Ove male reklamne etikete mogu da istaknu važnu karakteristiku proizvoda ili prikažu fotografiju ili ilustraciju koja će bitno uticati na kupčev izbor.

Vobleri nepravilnih oblika su reklamni proizvod za vas, ukoliko želite originalnost i nesvakidašnji izgled voblera. Izrada u ovom slučaju podrazumeva precizno konturno sečenje, koje će obezbediti promotivne voblere bilo kog oblika koji vi zamislite. S obzirom da je veoma važno da kupac odmah primeti vobler, zanimljiv oblik može samo da pomogne! Dimenzije  možete kreirati sami na osnovu konkretnih potreba ili pak odabrati standardnu veličinu voblera 100x100mm.

Mi izrađujemo voblere od papira posebnog kvaliteta. U pitanju su kunstdruk 170gr ili kunstdruk 300gr. Ukoliko želite da dodatno ojačate voblere od kunstdruka, možemo uraditi mat ili sjajnu plastifikaciju. Druga varijanta što se tiče materijala je veralit. Predstavlja PET ploče debljine 0.5m, pa je dovoljno fleksibilan i izdržljiv da voblerima obezbedi dugi vek trajanja. Mi koristimo beli ili providni veralit za izradu ovog POS reklamnog materijala.

U procesu proizvodnje voblera, štampa se radi jednostrano, u punom koloru. Najčešće je u pitanju najsavremenija direktna digitalna štampa voblera. Ovom tehnikom štampe se dobija otisak intenzivnih boja, a to svakako pomaže voblerima da budu u centru kupčeve pažnje. Ne treba štampati previše teksta na maloj površini voblera. Kupac treba da bude u stanju da pročita tekst sa distance i prilikom kretanja. Preporučuje se korišćenje efektnih boja i kontrasta na voblerima. Naravno, kao što smo već napomenuli, kreativnost je izuzetno važna, pa vas još jednom pozivamo da osmislite najoriginalnije voblere u Beogradu, a mi ćemo ih napraviti vrlo brzo i kvalitetno!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk 170 gr.
Kundstdruk 300 gr.
Veralit providni PET 0,5 mm
Veralit beli PET 0,5 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu