ID kartice nisu običan predmet, one su sredstvo uspomoć koga se čuva integritet i sigurnost jedne kompanije. Vrlo su omiljene i često korišćene jer omogućuju brzu identifikaciju na ulazu u poslovnu zgradu i onemogućuju pristup onima koji nisu zaposleni. Budući da one sadrže informacije o zaposlenima kao što su fotografija, ime, prezime, sektor i pozicija u firmi, klijenti su potpuno sigurni sa kim razgovaraju i otvoreniji u poslovnoj saradnji. Kartica će biti fizički dokaz stručnosti određenog zaposlenog i daće mu kredibilitet. Na taj način se obezbeđuje potpuno poverenje klijenta u službenika i kompaniju koju predstavlja.  Na osnovu svega navedenog, vrlo je važno imati identifikacione kartice i nositi ih transparentno. Tu stupaju na scenu okovratne trakice za kartice i držači identifikacionih kartica.

Štamparija All In One je svojim proizvodnim asortimanom obuhvatila najrazličitije modele držača i traka. U tekstu koji sledi ćemo detaljnije objasniti Holding držač za kartice, brendiranje i njegovu namenu. To je horizontalni plastični drzač za ID kartice koji se sastoji od dva dela. Prvi je futrola u koju se stavlja kartica, a drugi je trakica za nošenje oko vrata. Holding uložak za kartice će učiniti da one uvek budu lako primećene, ali i maksimalno zaštićene od delovanja spoljnih faktora. Biće isključena mogućnost da se hartice pohabaju i da informacije na njima postanu blede i jedva vidljive usled korišćenja. Holding uložak je dostupan u beloj boji, a njegove dimenzije su 9.7x7.7x0.7 cm. Personalizacija se vrši metodom digitalne štampe u punom koloru. Našu štampariju karakteriše visoka tehnička opremljenost, te možemo obezbediti vrhunski kvalitet štampe.

S obzirom da u izradu kartica firma uloži novac, cilj je da se obezbedi njihova dugoročna upotreba. Vrlo učinkovit način da se to uradi je upravo korišćenje držača za kartice. Cena je pristupačna, samim tim troškovi niski, a koristi od korišćenja držača su ogromne.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Plava 35.138.23Crvena 35.138.30Bela 35.138.90
Crna 35.138.10
Plava 35.138.23
Crvena 35.138.30
Bela 35.138.90
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.138
Dodaj u korpu