Plakati na veliko

Ako je nešto povezano sa štamparskom delatnošću kroz istoriju, to je svakako plakat! Ovaj medij je uvek imao snažan uticaj na populaciju. Razvoj plakata je povezan sa pojavljivanjem različitih štamparskih tehnika, a njegov nastanak se može vezati za kraj 15. veka. Negde do 19. veka plakati su bili tipografski, što znači da su se sastojali od slova, bila ona podvučena, podebljana ili razmaknuta. Nije bilo slika. Plakat postaje umetničko delo 1860-ih godina u Parizu. Više nije cilj samo preneti poruku, nego i zabaviti, oduševiti i naterati na razmišljanje. Grafičari i slikari su stvarali fantastične plakate za operete i nastupe u Mulen ružu. Engleska se takođe izdvaja po kvalitetu plakata u tom vremenu, a potom se ova umetnost širi na celu Evropu i ostaje popularna do danas. U dvadeset prvom veku plakat je vrlo moćno sredstvo koje objedinjuje umetnost i marketing. Samo što danas imamo daleko više mogućnosti i kada su dizajn i štampa u pitanju. Visoka tehnologija je pomogla kreativnosti da se u potpunosti ispolji i omogućila da plakati postanu još interesantniji.

Štampa plakata u štampariji All In One se radi na veliko. Za njihovu izradu se koristi papir težine 135 gr koji obezbeđuje vrhunski kvalitet plakata. Naravno, štampa plakata na veliko je u punom koloru na najsavremenijim mašinama, koje obezbeđuju pune boje i njihovu dugoročnu postojanost. Kod izrade plakata je važno da ideja bude originalna, da lako privlači pažnju i brzo prenosi poruku. Kada se plakati koriste kao reklamni materijal, cilj je da što bolje predstave određeni brend ili događaj. Takođe, sve informacije moraju biti jasno istaknute.

Pored toga, jako je važna realizacija vaših ideja, tj sama štampa. Uz originalnost i vrhunsku štampu plakat postaje pravo remek-delo. Prateći zakone ekonomije obima, cena plakata na veliko je daleko povoljnija nego da se oni rade pojedinačno. Izrađujemo plakate u Beogradu, ali ih šaljemo i u Novi Sad, Niš i druge gradove u Srbiji.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTPOS0002
Dodaj u korpu