Peskirne folije

Klijenti kojima je potrebna kvalitetna folija za staklo vrlo često se opredeljuju za peskirane folije. Ove mat folije na vrlo nežan i elegantan način obezbeđuju privatnost i doprinose izgledu enterijera. Vrlo su popularne u velikim korporacijama, bankama i drugim firmama. Pomažu u organizaciji open space kancelarija gde postoje stakleni departmani. Peskirne folije vrlo atraktivno dekorišu staklo, a opet omogućavaju zaposlenima da rade u privatnosti. Mat folije za staklo propuštaju svetlost što će omogućiti da prostorija i dalje bude osvetljena prirodnim svetlom iako je izolovana od pogleda.  Ova neprozirna folija daje „zamrznuti efekat“ staklu.

Štamparija All In One iz Beograda može svaku vašu zamisao o peskiranim folijama sprovesti u delo. U mogućnosti smo da sečemo ove samolepljive folije za staklo u obliku koji vi odaberete. Takođe, na njima se može izraditi štampa u punom koloru, što je idealno za brendiranje firme i poslovnih prostorija. Spoj zanimljivog oblika i kvalitetne štampe biće pun pogodak sa stanovišta uređenja enterijera, ali i sa stanovišta brendiranja lokala i poslovnog prostora. Osim što mogu pružiti privatnost zaposlenima i klijentima, one su odlična reklama. Vrlo elegantno izgleda kada se peskirana folija iseče u obliku logotipa firme ili se na foliji može pročitati slogan preduzeća.  Mat folije za staklo se mogu koristiti i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Otporne su na delovanje vremenskih faktora i vrlo izdržljive. Rezistentne su i na UV zračenje.

Ukoliko niste sigurni kako najbolje iskoristiti mogućnosti izrade koje nudimo, naši dizajneri vam uvek mogu pomoći. Smatramo da je naš zajednički cilj kvalitetno brendiranje vašeg lokala. U potpunosti ćete biti upućeni u proces proizvodnje i dobiti grafički prikaz folije za staklo pre same izrade. Izuzetna praktičnost ovih folija će pomoći da organizujete svoje poslovanje kako ste zamislili, a poslovni prostor iskoristite maksimalno. Donose ogromne koristi uz pristupačne cene.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu