Peskirne folije

Klijenti kojima je potrebna kvalitetna folija za staklo vrlo često se opredeljuju za peskirane folije. Ove mat folije na vrlo nežan i elegantan način obezbeđuju privatnost i doprinose izgledu enterijera. Vrlo su popularne u velikim korporacijama, bankama i drugim firmama. Pomažu u organizaciji open space kancelarija gde postoje stakleni departmani. Peskirne folije vrlo atraktivno dekorišu staklo, a opet omogućavaju zaposlenima da rade u privatnosti. Mat folije za staklo propuštaju svetlost što će omogućiti da prostorija i dalje bude osvetljena prirodnim svetlom iako je izolovana od pogleda.  Ova neprozirna folija daje „zamrznuti efekat“ staklu.

Štamparija All In One iz Beograda može svaku vašu zamisao o peskiranim folijama sprovesti u delo. U mogućnosti smo da sečemo ove samolepljive folije za staklo u obliku koji vi odaberete. Takođe, na njima se može izraditi štampa u punom koloru, što je idealno za brendiranje firme i poslovnih prostorija. Spoj zanimljivog oblika i kvalitetne štampe biće pun pogodak sa stanovišta uređenja enterijera, ali i sa stanovišta brendiranja lokala i poslovnog prostora. Osim što mogu pružiti privatnost zaposlenima i klijentima, one su odlična reklama. Vrlo elegantno izgleda kada se peskirana folija iseče u obliku logotipa firme ili se na foliji može pročitati slogan preduzeća.  Mat folije za staklo se mogu koristiti i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Otporne su na delovanje vremenskih faktora i vrlo izdržljive. Rezistentne su i na UV zračenje.

Ukoliko niste sigurni kako najbolje iskoristiti mogućnosti izrade koje nudimo, naši dizajneri vam uvek mogu pomoći. Smatramo da je naš zajednički cilj kvalitetno brendiranje vašeg lokala. U potpunosti ćete biti upućeni u proces proizvodnje i dobiti grafički prikaz folije za staklo pre same izrade. Izuzetna praktičnost ovih folija će pomoći da organizujete svoje poslovanje kako ste zamislili, a poslovni prostor iskoristite maksimalno. Donose ogromne koristi uz pristupačne cene.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0007
Dodaj u korpu