Tokom poslovanja dešavaju se masovne poslovne promene. One se svakodnevno ponavljaju i svaka od njih mora biti praćena dokumentom. Zamislite vi tu zbrku kada bi se uvek iznova pisao svaki dokument. Utrošak vremena i novca bi bio ogroman. Srećom, postoji veoma jednostavno rešenje! Da bi se obezbedilo brže i tačnije dokumentovanje poslovnih promena koriste se određeni obrasci za otpremnice, fakture, priznanice, radne naloge, trebovanja itd. Obrasci pomenutih dokumenata se uglavnom štampaju na NCR blokovima.

Kod ove vrste blokova, tekst napisan na jednoj stranici se preslikava na druge stranice. NCR blokovi štede vreme zaposlenima jer je obrazac već sastavljen i odštampan na svakom listu. Potrebno je samo upisati nekoliko podataka koji nedostaju da bi se dobio pravoljani dokument. Broj kopija koje ćete napraviti određujete razdelnikom. Na taj način se sprečava dalje kopiranje. Naša štamparija izrađuje NCR blokove u formatima A4, A5 i A6. Prema našem dosadašnjem iskustvu klijenti najčešće biraju NCR blok A5 formata. Blokovi sa preslikavanjem standardno sadrže po 100 listova gde se na svakom može uraditi štampa. U izradi NCR blokova postoji mogućnost dodatne dorade kao što je perforacija i numerisanje stranica. Perforacija omogućava da se obrasci vrlo lako cepkaju, a numerisanje stranica olakšava praćenje evidencije. Blokovi se mogu izraditi tako da imaju 2 kopije ukoliko je to potrebno, pa je takav blok trolistan. Povez na NCR blokovima se radi lepljenjem ili heftanjem, u zavisnosti od vašeg izbora.

Ova vrsta blokova u ogromnoj meri olakšava poslovni život svake firme. Izrada NCR blokova u našoj štampariji je veoma kvalitetna i vrlo povoljna. Cena NCR blokova je niska, a uštede pri njihovom korišćenju ogromne. Naš tim dizajnera uvek zna da pronađe savršena rešenja za želje naših klijenata. Ukoliko vam je potrebna pomoć tokom pripreme za štampu NCR blokova, naš stručni tim će se rado angažovati da vam pomogne. Ovi blokovi pružaju neograničene mogućnosti, pa se pored upotrebe mogu se koristiti i u promotivnim aktivnostima. A naša štamparija pruža neograničene mogućnosti kada je u pitanju njihova izrada i dizajn.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIBLO0002
Dodaj u korpu