3D Konstrukcije

Izgled sajamskog štanda je izuzetno važan jer ljudi veliku količinu informacija dobijaju vizuelno. Vaš promotivni štand će reći mnogo toga o vašoj kompaniji i  proizvodima pre nego što vi uopšte dobijete priliku da progovorite. Iz tog razloga, dizajnu i izradi štandova za sajmove, treba pristupiti vrlo temeljno. Važno je odabrati boje koje su direktna asocijacija na brend, kao i istaknuti logotip kompanije. Treba dobro postaviti svetlo kako bi štand bio naglašen i izdvojen od okruženja. Uspešno dizajniran sajamski štand će pozivati posetioce da saznaju više o vama. Na taj način se koristi pun marketinški potencijal sajamskog pulta, kao i manifestacije. Stručnjaci savetuju da, pri dizajniranju sajamskog štanda, ostavite prostora za posetioce, a sve pultove i stolove učinite pristupačnim. Ulaz u vaš sajamski prostor treba da otvoren, a brošure i katalozi treba da budu postavljeni uz mesto gde će posetioci sedeti.

Štamparija All In One je formirala proizvodnu ponudu pod nazivom 3D konstrukcije za izložbe i sajmove. Ovde obuhvatamo izradu sajamskih štandova prema vašim potrebama i željama. Za izradu štandova za sajam, izložbe i druge manifestacije koristimo klirit, foreks, drvo, stadur itd. Ovi pločasti materijali se inače koriste za izradu reklama, te smo ih do sada mnogo puta koristili u proizvodnji. Karakterišu ih raznovrsne mogućnosti obrade, te se mogu seći, savijati, lepiti, bušiti itd. Stoga možemo postići veoma interesantne oblike sajamskog nameštaja. All In One je kreativna radionica koju čini ogroman prostor, kvalitetne mašine i stručni ljudi. Stoga, za nas gotovo ne postoji ograničenje u proizvodnji sajamskih konstrukcija. Pomenuti pločasti materijali su poznati su kao fenomenalna podloga za štampu, a na nekima se može uraditi kvalitetna gravura takođe. Brendiranje sajamskih štandova podrazumeva štampu velikih formata u punom koloru. Kada se ukombinuju kvalitetni materijali, zanimljivi oblici i vrhunska štampa, garantujemo izvanredan uspeh vašeg nastupa na sajmu ili prezentaciji.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPSTA0001

Kakav dizajn želiš?