Privesci od eva pene

Kako bismo najboje predstavili priveske od EVA pene, počećemo od materijala i njegovih karakteristika. EVA pena je polietanski pločasti materijal sa zatvorenim ćelijama. Vrlo je lagan, vodootporan i ne provodi struju. Može se naći u najrazličitijim bojama, pa je odličan za izradu reklamnog materijala. Privesci napravljeni od ovog materijala traju vrlo dugo, otporni su na delovanje spoljnih faktora i uglavnom su jarkih boja pa su lako uočljivi. Cena privezaka od EVA pene je još jedan razlog koji će vas navesti da ih odaberete.

Naša štamparija u Beogradu je uvrstila EVA penu u svoju ponudu i zbog njene podobnosti za štampu i gravuru. Stoga, mi možemo uraditi štampu privezaka u punom koloru sa jedne ili obe strane. Ukoliko biste pre izabrali jednobojnu štampu, postoji mogućnost da se štampa u crnoj boji jednostrano ili obostrano. Eva pena je odlična podloga za štampu, boje fantastično prijanjaju i ostaju postojane vrlo dugo. Vesele boje ovog materijala omogućuju da štampa na privesku izgleda vrlo efektno. U našoj ponudi ćete pronaći EVA penu u žutoj boji, plavoj, crvenoj, narandžastoj, zelenoj i ljubičastoj. Za one koji bi ipak birali boje manjeg intenziteta, imamo crnu i belu EVA penu. Ukoliko se odlučite za gravirane priveske, oni mogu biti izgravirani sa jedne ili sa obe strane, u zavisnosti od vaših želja.

Privesci vrlo lako prenose poruke ako su originalni i dopadljivi. Stoga smatramo da je vrlo bitan njihov oblik, dimenzije i dizajn. Opremljeni smo mašinama poslednje generacije koje mogu seći EVA penu u bilo kom obliku i dimenzijama. To znači da vam nudimo priliku da sami kreirate nesvakidašnje priveske u oblicima, a naš deo posla je da izradimo priveske po narudžbini. Zajedno smo dream team za izradu privezaka za ključeve. Neka se vaša kreativnost probudi i jave se fantastične ideje, a naš marljiv rad i iskustvo će ih sprovesti u delo. 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARPRI0002
Dodaj u korpu