Magneti sa 3D stikerom

Magnet je vrlo popularan i drag detalj koji oplemenjuje svaki prostor u kome se nađe. Magneti su stalni gosti svake kuhinje ali i drugih prostorija. Mogu se upotrebljavati u komercijalne svrhe ali i u poslovne kao odličan način promocije brenda.

Štamparija All In One koristi različite materijale i načine izrade magneta. Kreirali smo bogat asortiman ovog proizvoda, te kod nas možete naće magnete od klirita, foreksa, drveta i naravno magnete sa 3D stikerom. Ovom prilikom želimo da ih prezentujemo detaljnije jer oni predstavljaju novinu na tržištu Beograda i Srbije. Naš studio za izradu 3D stikera u mogućnosti je da izradi i magnete koji se posebno ističu svojim originalnim izgledom. Napravljeni su od izuzetno kvalitetnih materijala i presvučeni slojem prozirne poliuretanske smole. Izrada  magneta za frižider dozvaljava da budete kreativni i originalni jer se oni mogu napraviti u bilo kom obliku. Stikeri mogu biti sečeni konturno ili ravno u bilo kojoj dimenziji. Štampa 3D stikera može biti u punom koloru pa nema oganičenja ni kada su boje u pitanju.  Na taj način se ističe vaš logotip, proizvod i specifičnost vašeg brenda. Stoga magneti sa 3D stikerima predstavljaju odlično rešenje za promociju vaše komapnije, udruženja, organizacije, kluba. Ovo je odlična prilika da se stvori reklamni materijal koji će biti kreativan i primećen. Kompanije često poručuju magnete u obliku logotipa. Na taj način ulaze u domove i trajno promovišu svoju delatnost i proizvode. Cene magneti sa 3D stikerom su malo više u odnosu na druge vrste magneta, ali njihov primamljiv izgled i vrhunski kvalitet vam garantuju zapaženost i prepoznatljivost. Iz tog razloga smatramo da se investicija u ovu vrstu magneta višestruko isplati. Kada su u pitanju magneti sa 3D stikerom, Beograd je samo deo tržišta na kome poslujemo. Svoje proizvode šaljemo i drugim klijentima širom naše lepe Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARMAG0005
Dodaj u korpu