Štamparija All In One je preduzeće koje je svojom ponudom obuhvatilo sve vrste reklamnog materijala. Možemo slobodno reći da smo jedna od najuspešnijih štamparija u Beogradu, čemu svedoče godine poslovanja, stručnost i sveobuhvatan asortiman. Kroz dugogodišnji rad, spoznali smo do tančina potrebe naših klijenata pa smo u svoju ponudu uvrstili i trakice koje se nose oko vrata za ključeve, mobilne telefone, ID kartice i drugo. Ukoliko su vam potrebne trakice za akreditacije, Lany 10 trakica savršeno odgovara toj nameni.

Naši klijenti poručuju ovaj proizvod jer je najsigurniji način čuvanja važnih predmeta. Koristeći trakicu Lany nikad se nećete pitati gde su mi ključevi. Ovaj okovratnik se svakodnevno koristi u firmama gde zaposleni nose svoje ID kartice oko vrata. Na taj način se postiže jednostavna identifikacija svake osobe i dobija visoka bezbednost u prostorijama bilo koje kompanije. Osim toga, ove trakice se nose oko vrata, pa su uvek na vidnom mestu. Stoga ih marketing stručanjaci prepoznaju kao fantastičan način za reklamiranje brenda. Štampani otisak na trakicama uoči veliki broj ljudi, a poruke se prenose lako i vrlo efikasno. Iz tog razloga naši klijenti rado biraju brendiranje trakica. Mi izrađujemo trakice sa logotipom ili drugim motivima na najsavremenijim mašinama. To znači da će štampani otisak ostati postojan vrlo dugo, a boje jarke i upadljive.

Karakteristično za trakicu Lany 10 su njene dimenzije: dužina od 94 cm ( s obzirom da je savijena na pola, to znači 2 x 47 cm) i širina od 1 cm. Ona je dostupna u četiri boje, pa možete poručiti crnu trakicu za ključeve, crvenu, plavu ili belu. Ova vrste trakice ima jak karabinjer na kraju, pa možete zakačiti bilo koji predmet. Štampa na trakicama podrazumeva kvalitetnu štampu u punom koloru koja može biti urađena i sa prednje i sa zadnje strane. Cene trakica su vrlo pristupačne, a kvalitet vrhunski.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Plava 35.025.20Rojal plava 35.025.23Crvena 35.025.30Bela 35.025.90
Crna 35.025.10
Plava 35.025.20
Rojal plava 35.025.23
Crvena 35.025.30
Bela 35.025.90
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.025
Dodaj u korpu