PVC kartice sa štampom, takozvane kolor ID kartice se prave od tanke plastike na kojima se radi štampa u punom koloru. Štampa ID kartica se izrađuje na vrhunskim mašinama koje obezbeđuju visoki kvalitet. Potrebno je da nam dostavite vašu originalnu ideju, odnosno pripremu za štampu. Najčešće brendiranje kartica podrazumeva štampu logotipa i dizajn u bojama kompanije. Ukoliko su vam potebne ID kartice za manifestaciju kao što su konferencije ili seminari, najbolje je odabrati boje i sam dizajn koji u potpunosti odgovara ostalom reklamnom materijalu. Često ih veliki prodajni ili uslužni lanci poklanjaju svojim klijentima, u vidu kartice za popuste ili loyalty kartica. Sve je veća potražnja za njima s obzirom da kompanije žele da izdvoje svoje verne klijente i pruže im posebne uslove kupovine.

Dugotrajnost štampe na karticama je od izuzetnog značaja. Štamparija All In One ovo u potpunosti razume, te se trudimo da opravdamo epitet jedne od najpouzdanijih štamparija u Beogradu. Štampanje na karticama se može vršiti jednostrano, ali najčešće je u pitanju obostrana štampa. Ona podrazumeva embosiranje slova ili brojeva, zlatnom, srebrnom ili nekom drugom upečatljivom bojom, a tome dodajemo i specijalne efekte. Takođe, u svoju ponudu smo uvrstili i CIP kartice RFID, sa zaštitom i enkripcijom. Specijalna tehnika štampe na PVC foliji dozvoljava apsorpciju boja u savršenoj meri, što podlogu čini vrlo otpornom, a boja ostaje postojana i sveža i pored svih atmosferskih uticaja poput UV zračenja, vlage, izuzetno niskih temperatura. Naš stručni dizajnerski tim rado će vam svojim iskustvom i profesionalnošću pomoći prilikom realizacije vaših ideja i želja. Uz našu sugestiju i iskustvo stvorićemo kartice vrhunskog kvaliteta i originalnog izgleda. Kolor ID kartice se prave u dimenzijama 85x55 mm i ukoliko postoji potreba može se uraditi personalizacija na njima. Takođe, one mogu sadržati čip od 125 Khz ili ne moraju, u zavisnosti od vaše želje.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu