Mesh Cerade

Mesh ceradno platno je poznato i kao perforirana ili rupičasta cerada. S obzirom da vazduh prolazi kroz mesh ceradu, ona je idealna za područja sa jakim vetrom. Zahvaljujući teksturi i kvalitetu, mesh baneri su veoma otporni na sve vremenske uticaje, pa su jedna od najčešće korišćenih outdoor reklama. Mesch cerade pružaju vidljivost ukoliko gledate ka spolja kroz ceradu. Međutim, ako pogledate sa spoljne strane u ciradu videćete reklamu. Cerada sa rupicama se zbog toga često koristi za brendiranje zgrada i drugih objekata. Kroz meš reklamne banere sunčeva svetlost prolazi, ali ne u potpunosti. Rupičasta cerada blokira 70% sunčevih zraka. S obzirom da vazduh slobodno prolazi kroz nju, u potpunosti je eliminisan rizik da se ona pocepa. Brendiranje sportskih terena ili brendiranje gradilišta se najčešće radi na ovaj način. Ukoliko želite reklamnu ogradu, na ovaj način ćete je dobiti po pristupačnoj ceni. PVC baneri su omiljeni u brendiranju poslovnih objekata generalno.

Štamparija All In One već dugo može da se pohvali fantastičnom štampom velikih formata i izradom vrhunskih reklama. Štampa meš cerada je u punom koloru i garantujemo dugoročnu postojanost boja. Potrebno je da nam dostavite kvalitetnu pripremu za štampu banera ili ukoliko je nemate, usluge grafičkog dizajna možete dobiti od nas. Dimenzije cerade se određuju prema vašim potrebama, tj. pravimo mesh cerade po meri. Proizvode sa ringlicama, tj. metalnim alkicama uspomoć kojih se postavljaju. Kanap ili sajla se provlači kroz ringlice, pa se štampana mesh cerada fiksira na željenom mestu. Izradu i štampu cerade u našoj štampariji možete poručiti i samontažom.

Kod cerada prodaja se radi na teritoriji cele Srbije, što podrazumeva proizvodnju cerada u Beogradu i distribuciju po celoj našoj zemlji. Cena se može lako proveriti u našem online kalkulatoru, gde se nakon odabira konkretnih karakteristika proizvoda dobija obračunata cena meš cerade.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTCER0002
Dodaj u korpu