Kolor nalepnice za izloge

Kolor nalepnice za izloge viđamo svakodnevno na izlozima marketa, prodavnica i kladionica. Folija za izloge od koje se prave reklamne nalepnice, može biti mat ili sjajna. Štamparija All In One koristi vrhunske PVC folije u beloj boji koje su odlična podloga za štampu. Ove folije su izuzetno otporne, i mogu se oštetiti samo mehanički. Svoju najčešću primenu nalaze u izradi reklama za izlog. Osim imena i logotipa organizacije, kolor samolepljive nalepnice mogu da sadrže različite motive, slike, ali i tekst sa svim relevantnim informacijama. Ukoliko postoji potreba, mi pružamo usluge montaže za sve štampane folije iz naše ponude.

Naša savremena tehnologija omogućava digitalnu štampe folija za izloge u velikim formatima. Izuzetno je važno da štampani otisak na nalepnici za izlog bude vrhunskog kvaliteta. Uglavnom su u pitanju nalepnice velikog formata, tako da bi se svaki nedostatak jasno videti. Takođe, glavna svrha brendiranja izloga je da se vaša firma i delatnost predstavi u punom sjaju. Zbog toga nalepnica koja krasi izlog mora biti vrhunska što se tiče štampe i što se tiče dizajna. Ako nemate konkretnu ideju za reklamne nalepnice, naš tim iskusnih dizajnera je uvek tu da pomogne. Nalepnice za izloge izrađujemo u bilo kojim dimenzijama koje su vam potrebne. U zavisnosti od vaših preferencija ili želja, nalepnica je mat ili sjajna. Cena brendiranja lokala je vrlo povoljna, a rezultati koje će vam doneti su fantastični.

Danas je u većini privrednih grana izrazito jaka konkurencija. Treba iskoristi reklamni potencijal izloga i istaknuti svoju vrednost. To se najbolje može uraditi uspomoć nalepnice sa štampom u punom koloru. Smatramo da vaš izlog treba da oduševi svakog vašeg klijenta i da privuče oni koji to nisu, da postanu vaši klijenti. Izlog je prva slika kompanije za javnost. Ona se vidi i pre nego što neko uđe u vaše poslovne prostorije. Već pri prvom pogledu, ljudi moraju da se osete želju da saznaju više o vama. Iz tog razloga treba pametno birati štampariju za izradu nalepnica za izlog.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu