PVC folije | Juvidur®

Ekstudiranje je proces proizvodnje plastike i gume gde se pritiska ili istiskuje rastopljena masa i formira oblik polimera. Ovaj proces se sprovodi pomoću mašine koja se zove ekstruder. Baš na taj način nastaju PVC folije i juvidur kao jedan od njih. Poznate su po svojoj finoj površini, uglačanoj do savršenstva. Mogu biti mat ili sjajne. Što se tiče boja, u ponudi imamo beli juvidur i providni juvidur. Debljina ovog materijala je 0.5 mm. Što znači da je ovo tanak i vrlo fleksibilan pločasti materijal. Karakteriše ga čvrstina, a ipak se može savijati i obrađivati na razne načine.  Osim štampe na juviduru, mi radimo sečenje juvidura u oblicima po vašoj želji i savijanje. Zahvaljujući optimalnoj ujednačenosti površine, štampa juvidura uvek ima poseban kvalitet i dugotrajnost. Štampani otisak odlično prijanja na njegovu glatku površinu. Brendiranje juvidura se radi tehnikom štampe u punom koloru koja je CMYK ili CMYK + White. Može biti jednostrano ili obostrano. Korišćenje visoke tehnologije za štampu omogućava nam da ponudimo parcijalno lakiranje mat ili sjajnim lakom. Ova dorada obezbeđuje elegantniji izgled reklamnog materijala i doprinosi stilu koji vaš brend gradi.

Juvidur folija je nezamenljiva u izradi reklama i promotivnog materijala. Njegova primena je vrlo široka zbog karakteristika juvidura. Mi izrađujemo etikete, nalepnice, članske karte i ID kartice. Takođe, vrlo su popularne vizit karte od juvidura jer su daleko trajnije od papirnih. Na juviduru se mogu štampati posteri, viseći natpisi, znakovi i paneli. Zbog čvrstine i mogućnosti savijanja, juvidur je idealan za izradu fascikli i pakovanja za proizvode. Takođe, dobijamo porudžbine za izradu kalendara i obeleživača za knjigu od PVC folije.

Korišćenjem providne ili bele PVC folije, dobija se promotivni materijal dugog upotrebnog veka. Naša štamparija iz Beograda nudi neograničene mogućnosti kada je u pitanju brendiranje i  izrada proizvoda od juvidura. Cena je vrlo konkurentna, a saradnja sa nama otvorena i profesionalna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0009
Dodaj u korpu