Srebrne i zlatne nalepnice

Srebrne nalepnice su stikeri koje štampamo na srebrnoj foliji, a zlatne, naravno, one koje štampamo na zlatnoj foliji. Verujemo da ste i sami to zaključili.  One su, kao i sve naše nalepnice, vodootporne i izuzetno kvalitetne. Zlatne i srebrne nalepnice dizajniramo s posebnom pažnjom u All In One štampariji u Beogradu. Dokazano da se, u moru sličnih proizvoda, gde sve nalepnice pomalo liče jedne na druge, kupci lakše odlučuju za proizvod koji ima specifičan i upečaljiv dizajn nalepnice. Takve su srebrne i zlatne nalepnice, pritom, one ulivaju sigurnost u kvalitet samog proizvoda. Uz dobar dizajn srebrne ili zlatne nalepnice nalepnice, koji će prikazivati autentičnost vašeg brenda, sigurno nećete ostati neprimećeni. Originalno dizajnirana nalepnica, s pravim odabirom boja, motiva, detalja i fonta, pružiće snažnu i ličnu poruku s kojim vaš klijent može lakše da se identifikuje.

Štamparija All In One se bavi izradom nalepnica vrlo dugo. Godinama smo usavršavali svoja stručna znanja i ulagali u najsavremenije digitalne mašine. Odabrali smo savršene boje za štampu koje garantuju postojanost i pun volumen, te nećete pogrešiti ukoliko nam poklonite svoje poverenje. Atraktivan izgled zlatnih i srebrnih stikera može da unapredi reklame i poveća njihov efekat. Najvažnija karakteristika ovih nalepnica je njihova izuzetna uočljivost. Dizajn nalepnica možete kreirati samostalno, ili uz pomoć naših stručnih dizajnera. Samostalno dizajnirani proizvodi uz stručnu asistenciju naših kolega, obezbediće vrlo primećenu nalepnicu koja će vaš brend promovisati na savršen način.

Štampanje nalepnica vrši se u rolnama ili tabacima, u zavisnosti od toga šta je vama zgodnije. Za štampu zlatnih i srebrnih nalepnica smo odabrali PVC foliju vrhunskog kvaliteta. Njena izdržljivost i vodootpornost je čini savršenim materijalom i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Kad je reč o obliku ovih nalepnica, ostavljamo vama da odaberete da li želite nalepnice sa ravnim ivicama ili nalepnice u različitim zanimljivim oblicama. Nalpenice se štampaju u punom koloru, što uz efektnu boju same folije, predstavljaju pravi magnet za vaše klijente. Uz sve divne karakteristike koje smo naveli, moramo napomenuti da je cena nalepnica vrlo povoljna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0011
Dodaj u korpu