Pleksiglas® - Klirit

Pleksiglas ili klirit je itekako prisutan u našim životima i privatno i poslovno. Izuzetno su popularne reklamne table od klirita i drugi reklamni materijal. Naši klijenti vrlo često biraju table sa nazivom firme od klirita jer u najprofesionalnijem svetlu predstavljaju njihove firme. Direktna digitalna štampa klirita kod nas podrazumeva štampu u punom koloru na mašinama poslednje generacije sa mogućnošću parcijalnog lakiranja. Performanse naših mašina za štampanje na plastici, pleksiglasu i kliritu su vrhunske!

Štampa na predmetima od pleksiglasa, tj. klirita tako je dobila potpuno novu dimenziju i vizuelne efekte, pa je neograničen broj varijacija i mogućnosti koje se kod nas nude. Štampanje klirita u Beogradu, u All In One štampariji, vršimo posredstvom UV tehnologije i najčešće, na zahtev klijenata, u punom koloru. Boja se duboko oslikava u teksturu klirita, dok je kvalitet ovog materijala  neprevaziđen. Ovako dobijeni štampani proizvodi su otporni na sunčeve UV zrake, vodu, vlagu i ostale atmosferske pojave. To je veoma značajno za predmete koji se koriste za spoljnu upotrebu. Kao što smo naglasili, table od klirita sa logotipom firme će jako dugo trajati zahvaljući navedenim osobinama materijala. U našoj ponudi možete pronaći veoma preciznu digitalnu gravuru na kliritu. Gravura klirita predstavlja vrlo elegantan oblik brendiranja. Takođe, mi radimo sečenje klirita i savijanje klirita. Vrhunska tehnologija i obradivost pleksiglasa omogućavaju nam da napravimo fantastične plakete od klirita, priveske, magnete, reklamne panele i table, svetleće reklame itd. Inače, klirit ima transparentnost od 92% što je vrlo impresivno. Kod klirita cena se kreće u zavisnosti od dimenzija i odabranog brendiranja.

U našoj ponudi ćete pronaći table plexiglasa u gotovo svim bojama i moći ćete da birate debljinu kliritne table prema svojim potrebama. Neka naša štamparija, od vaših reklamnih proizvoda napravi, ono što je do sad bilo nemoguće. Sve vase ideje možemo pretvoriti u stvarnost, jer za ovu tehnologiju ne postoje prepreke kad su u pitanju boje, kvalitet, dizajnerska rešenja i brzina same izrade.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
BeliCrniBojaSrebro/Zlato
Providni
Beli
Crni
Boja
Srebro/Zlato
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0017
Dodaj u korpu