Leksan

Leksan podrazumeva polikarbonatne ploče vrlo visokog kvalitata i različitih mogućnosti upotrebe. To su kruti paneli koji se sastoje od ćelija i odlikuje ih izrazito visok prenos svetlosti.Otporni su na delovanje spoljnih uticaja, udarce, niske temperature i UV zračenje. Koristi se u građevini, ali i u reklamiranju kao jedan od idealnih materijala za izradu reklama. Leksan je poznat kao žilav materijal male težine. Ovaj pločasti polikarbonat dozvoljava različite vrste obrade.

Naša štamparija zahvaljući izuzetnoj tehničkoj opremljenosti, može da ponudi sečenje leksana,štampu na leksanu u punom koloru i montiranje. Kod nas je proizvod u potpunosti prilagođen potrebama klijenata, stoga ćemo iseći leksan u obliku koji je vama potreban. Tu se podrazumeva ravno sečenje i konturno sečenje leksana gde je finalni proizvod u bilo kom obliku po vašoj želji. Ova mogućnost je odlična jer se reklamni materijal od leksana u potpunosti može prilagoditi prostoru gde će biti izložen i karakteristikama vašeg  brenda.

Vrlo dugo se bavimo štampom na pločastim materijalima, a leksan je jedan od njih. Nudimo mogućnost jednostrane ili obostrane štampe  u punom koloru na ovom materijalu. Svaki štampani otisak kod nas se radi na mašinama poznatih svetskih proizvođača, te možemo garantovati dugoročnu postojanost i intenzitet štampanih boja.

Ovaj saćasti pločasti materijal kod nas možete poručiti u beloj ili providnoj varijanti. Što se tiče debljine, možemo vam ponuditi leksan od 4, 6, 8 i 10 mm. Osim direktne štampe,  brendiranje lexana se može uraditi i na drugi način: lepljenjem PVC folije na leksan. Na osnovu svih navedenih karakteristika i impresivne izdržljivosti materijala, nije teško zaključiti da se on uglavnom koristi za spoljnu upotrebu. Vrlo često naši klijenti biraju svetleće rekalme od leksana ili reklamne table od leksana koje stoje napolju i prikazuju logotip i ime firme. S obzirom da je prozračan materijal, kod izrade svetleće reklame, svetlost može dopirati sa zadnje strane ili reklama može biti osvetljena frontalno. Kada je u pitanju prodja leksan, cena je vrlo pristupačna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0015
Dodaj u korpu