Journal je uložak za ID kartice vertikalne orijentacije. Napravljen je od meke plastike, tj. kvalitetne PVC folije. Potpuno je providan sa obe strane. Dimenzije Journal futrole za kartice su 13x8.2cm, a preporučena digitalna štampa je dimenzija 11x7.5 cm. U nastavku ćemo detaljno objasniti prednosti ovog proizvoda i benefite koje donosi njegovo korišćenje.

Journal je vrlo tanak uložak, mekan i gladak na dodir. S obzirom da ima ojačanje koje eliminiše mogućnost da se pocepa ili ošteti, vrlo je dugotrajan. Potpuno je elastičan, te se može savijati. Za njegovu izradu je korišćena kvalitetna PVC folija bez reciklirane plastike i toksičnih dodataka, pa je vrlo bezbedan za upotrebu. Njegove dimenzije obezbeđuju dovoljno prostora za bilo koju vrstu kartice ili akreditacije. Sa sigurnošću možemo tvrditi da će odgovarati gotovo svakom tipu kartice.Na vrhu ima tri rupice koje omogućuju da se zakači na okovratnu traku. Dve rupe sa strana su manje, a ona u sredini je veća, pa će ovaj držač za kartice odgovarati svakom tipu karabinjera ili štipaljke. S obzirom da je plastika otporna na vodu i neprobojna za prašinu, Journal će uvek čuvati vaše kartice suvim, čistim i sigurnim. Iz tog razloga su odlični za događaje koji se održavaju na otvorenom, kao što su festivali, koncerti ili možda putovanja i studentski kampovi.

Na osnovu svega navedenog, preporučujemo Journal kao odlično rešenje ukoliko vam je potreban držač za identifikacione kartice, ali i akreditacije i druge legitimacije. Idealan je za zaposlene, ali i za učesnike raznih događaja, posetioce i klijente. Investicija u ovaj vid ID opreme se itekako isplati s obzirom da obezbeđuje dugi vek trajanja vašim karticama i čuva ih od spoljnih uticaja. Zbog svih navedenih karakteristika preporučujemo Journal. Kod ovog držača je i cena vrlo ekonomična, što je takođe važno pri izboru.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.131.91
Dodaj u korpu