Clean Design

Dizajnirati kvalitetan sajamski štand, koji će kompaniji doneti rezultate u vidu jačanja brenda i povećanja prihoda od prodaje, nije lako! Postoji mnogo stvari o kojima treba voditi računa. Najpre treba definisati ciljeve koje želite da ostvarite svojim učešćem na sajmu, kao i definisati poruku koju želite da pošaljete. Potrebno je jasno predstaviti vrednosti kojima se kompanija vodi i istaknuti sve prednosti proizvoda koje nudite.

S obzirom da je prostor za sajamski štand ograničen, treba ga koristiti pametno i efikasno. Međutim, štand treba graditi u visinu. Svetleći znak sa logotipom koji će stajati visoko ili neki drugi prepoznatljivi simbol, će vaš štand izdvojiti u velikim sajamskim halama. Zainteresovani će vrlo lako moći da vas lociraju. Ukoliko je širina sajamskog štanda ograničena, visina uglavnom nije, pa to treba iskoristiti na najbolji način! Stručnjaci za dizajn sajamskih postavki ne preporučuju mnogo teksta. Mnogo je efektnije kada sajamska postavka ima manje teksta, jer tada su ključne informacije bolje istaknute i brzo se pamte. S obzirom da se izložbe i sajmovi održavaju u velikom prostoru, font treba da bude krupan i jasan da bi se video sa velike udaljenosti. Svetlo treba posmatrati kao saveznika i vernog pomagača. Ono će oživeti sajamsku postavku, dodaće sjaj i blistavost vašem promotivnom pultu. Takođe, možete koristiti različite boje svetla kako biste promenili atmosferu ili naglasili neku od sajamskih reklama.

U izradi sajamskih pultova preporučuje se upotreba slika, fotografija i ilustracija velikog formata. Danas se slike smatraju najboljim načinom za prenošenje informacija. Budući da štamparija All In One može da se pohvali izuzetnim kvalitetom štampe, to neći biti preveliki izazov za nas. U našem timu su veoma talentovani industrijski i grafički dizajneri, koji mogu raditi na pripremi  izrade i štampe sajamske konstrukcije. Prateći sve savete koje smo dali, možete da kombinujete različite materijale iz naše ponude, tehnike obrade i načine brendiranja. Smatramo da je to jedini pravi put koji će vas dovesti do izuzetno zapaženog sajamskog nastupa.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPSTA0002

Kakav dizajn želiš?