Nalepnice za vrata

Brendiranje obezbeđuje da proizvod bude prepoznatljiv na tržištu i da vam kupci veruju. Brendiranje lokala izdvaja prodajno mesto i omogućava klijentima da vas lakše pronađu. Postoje mnogi načini da se to uradi, a jedan od najčešćih su nalepnice za vrata. One pružaju široke mogućnosti kada je u pitanju brendiranje lokala i dizajn enterijera. Dozvoljavaju da se poigramo nijansama, oblicima i brendom. Mogu sadržati logotip preduzeća, potrebne informacije, slogan, misliju i viziju preduzeća, a da se to savršeno uklopi sa bojama i vizuelnim identitetom brenda. Vrata su koristan reklamni prostor s obzirom da svaki posetilac lokala mora obratiti pažnju na njih. Treba iskoristiti potencijal koji pružaju kako bismo reklamirali svoj brend, ali i oplemenili izgled svoje radnje.

Nalepnice za vrata se izrađuju u štampariji All In One u Beogradu. Za njihovu proizvodnju koristimo belu ili providnu PVC foliju. Reklamne nalepnice za vrata mogu bitu u obliku i dimenzijama koje vi odaberete. To pruža mogućnosti da budete kreativni i osmislite savršenu reklamu za vrata svoje firme. Možemo uraditi nalepnice u obliku logotipa ili vašeg prepoznatljivog proizvoda. Bitno je jasno informisati kupce o radnom vremenu, nalepnice mogu sadržati i te informacije. Reklamna folija za vrata može biti mat ili sjajna. PVC folija je vrlo otporan materijal koji odlično prijanja na sve glatke površine. Može se koristiti i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Odlična je kao podloga za štampu, pa print na PVC foliji traje vrlo dugo.

Osim za brendiranja prodavnica i izloga, ove nalepnice se sve više koriste u dečijim sobama, školama, vrtićima i našim domovima. S obzirom da možete odabrati nalepnice po želji, ova ponuda je idealna da ukrastite vrata u svom domu. Takođe, kafići se često odlučuju za enterijer obogate zanimljivim stikerima za vrata, ali koriste i VUCI GURAJ nalepnice za vrata. U ugostiteljskim objektima možemo primetiti na vratima toaleta nalepnice koje su vrlo originalne. Štampu nalepnica za vrata možete poručiti kod nas po vrlo povoljnoj ceni.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu