Hrana je mnogo više od puke potrebe. Ona je eksplozija ukusa i mirisa i uživanje za sva čula. Postoje nauke koje se ozbiljno bave hranom i namirnicama. Postoje i ljudi zahvaljujući kojima spoznajemo sve lepote ukusa. Neko se ozbiljno trudi da bismo mi izašli oduševljeni iz restorana. Naš doprinos i stučna pomoć svim vrsnim kuvarima i kvalitetnim restoranima je izrada meni kataloga sa svim njihovim specijalitetima. Na ovaj način svi gosti tačno znaju šta se to divno krčka. Slike hrane uz detaljne opise i cene olakšavaju izbor Ili ipak otežavaju.

All in One ima široku ponudu kada je u pitanju izrada meni kataloga. U našoj štampariji ove kataloge izrađujemo u različitim formatima, pa možete odabrati neki od  A3, A4, C3 ili C4 formata. Ostavljamo vam slobodu da sami iskombinujete gramaturu papira, broj stranica i povez kataloga kako biste dobili tačno onakav meni kakav želite. Broj stranica može biti od 8 do 96. To je sasvim dovoljno prostora da se predstavi sva ukusna hrana i piće koje pripremate. Korice kataloga i njegove stranice mogu biti različite gramature. Takođe, postoji mogućnost da se nakon štampe uradi plastifikacija koja može biti mat ili sjajna. Kada je povez postoje četiri veoma kvalitetne metode. Katalog može biti sa šivenim povezom koji uključuje i binder. Ostale varijante su klamovanje, spiralno povezivanje i lepljenje odnosno binder.

Visoka tehnologija kojom smo opremljeni pruža nam mogućnost da svojim klijentima garantujemo kvalitet. Naše kolege sa svakim klijentom pažljivo pređu put od zamisli do kvalitetnih gotovih proizvoda. Stručni tim dizajnera sa kojima sarađujemo uvek ima inovativna vizuelna rešenja, pa će rado učestvovati u osmišljavanju vašeg meni kataloga i pripremanju za štampu. Kvalitet, kratki rokovi izrade i pristupačne cene menija nas izdvajaju na tržištu, a sve uspešne saradnje i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka i priznanje za marljiv rad.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARCEN0002
Dodaj u korpu