Visedelni hengeri

Henger je idealan način da se slobodan vazdušni prostor iskoristi za brendiranje prodavnice i isticanje konkretnih proizvoda. To su viseće reklame izuzetnog kvaliteta koje vrlo lako privlače pažnju i prenose željenu poruku. Dizajnirane su da ne zauzimaju prostor u lokalu, pa su vrlo praktične. Viseći hengeri se vrlo lako postavljaju na plafonu, fiksiraju se i potpuno su bezbedni. Za montiranje plafonskih visilica koriste se nosači i rastegljive opruge.  

Reklamni hengeri se izrađuju od laganih pločastih materijala sa izuzetno printabilnom površinom. Tu podrazumevamo foreks različitih debljina, akilajt, karton penu i mikroval.   Svaki od pomenutih materijala je pogodan za sečenje oblika po želji i izradu kvalitetnih štampanih otisaka. Ovo je posebno važno ukoliko želite hengere u obliku proizvoda iz vaše ponude ili logotipa. Takođe, izrada hengera kod nas obuhvata i sve druge oblike koje možete zamisliti. U zavisnosti od vaših ideja i potreba, predložićemo vam idealan materijal i način obrade.

Štampa hengera može biti jednostrana ili dvostrana. Preporučujemo dvostranu štampu jer se maksimalno koristi reklamni prostor na visilici. Ukoliko ulažete novac u izradu hengera, smatramo da sav raspoloživi prostor treba iskoristiti maksimalno. Izuzetak je slučaj kada je henger tako postavljen da ga kupci i posetioci prodajnog mesta mogu videti samo sa jedne strane. 

Višedelni hengeri su posebno zanimljivi jer se sastoje iz nekoliko delova. U ovom slučaju, reklamne  visilice su spoj nekoliko originalnih oblika sa visokokvalitetnom štampom u punom koloru na svakom. Ovde možete kombinovati karakteristične motive za vaš brend. Hengeri sa više delova su izuzetno praktični jer mogu prezentovati više proizvoda istovremeno. Izgled hengera, dimenzije i redosled delova birate vi, a mi smo tu da vaše želje ostvarimo.

Štamparija All In One iz Beograda je poznata kao kreatvina radionica koja ispunjava zahteve svojih klijenta širom Srbije. Osim raznovrsnih mogućnosti izrade i kvalitetnih materijala, karakterišu nas i veoma pristupačne cene hengera i drugih proizvoda iz naše ponude.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Foreks 5 mmForeks 6 mmForeks 8 mmForeks 10 mmKarton Pena 5mmKarton Pena 10mmMikroval troslojni beliAKYLITE - PP ploča saćasta – BELA Sa belim jezgrom - 2.9 MM
Foreks 3 mm
Foreks 5 mm
Foreks 6 mm
Foreks 8 mm
Foreks 10 mm
Karton Pena 5mm
Karton Pena 10mm
Mikroval troslojni beli
AKYLITE - PP ploča saćasta – BELA Sa belim jezgrom - 2.9 MM
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu