Štampa koverti je postala trend poslednjih godina. Uspešne kompanije brendiraju koverte koje koriste u svom poslovanju ali i za promotivne aktivnosti.  Svi znamo da su koverte neizostavni deo svakodnevne poslovne komunikacije sa klijentima, poslovnim saradnicima i partnerima. Štamparija All In One u Beogradu vam može pomoći da poslovnu komunikaciju podignete na viši nivo i od obične koverte stvorite reklamni materijal koji će vaš brend učiniti prepoznatljivijim.

 U standardnoj ponudi naše štamparije su tri tipa koverti: American (ameriken) koji podrazumva dimenzije 110mm x 210mm, koverta u C4 formatu čije su dimenzije 330mm x230mm i koverte B5 formata dimenzija 160mm x 230mm. Osim navedenih standardnih dimenzija koverti, izrada može biti u drugim dimenzijama prilagođenim vašim potrebama i idejama. Štampa na kovertama se može raditi u jednoj ili više boja po vašoj želji. Bitno je naglasiti da se kod koverti štampa ne radi od ivice do ivice, već se ostavlja po jedan centimeter sa svake strane kao prepust. Ukoliko su vam potrebne koverte sa štampom sa obe strane, to je, naravno, izvodljivo. Radimo i jednostranu i obostranu štampu koverti. U našu ponudu koverti smo uvrstili i koverte sa prozorom.

Pored najsavremenijih mašina za proizvodnju i štampu koverti, mi u svom stručnom timu imamo vrhunske dizajnere. Jednostavnije rečeno, obezbedili smo sve potrebne resure da dobijete baš onakve koverte kakve želite. Naša tehnologija i vrhunski stručnjaci mogu stvoriti originalne koverte za pozivnice na razna slavlja, koverte u boji i koverte za svadbu. Takođe, sve mogućnosti koje pružamo za izradu koverti koriste razna preduzeća kako bi sebi obezbedila brendirane koverte sa logotipom.  Cene koverti formiramo prema tiražu, vrsti štampe i dizajnu, pa je najbolje da kontaktirate naše prodajne agente putem mail-a, telefona ili dolaskom u našu poslovnicu i izložbeni prostor u Beogradu. Sve svoje proizvode šaljemo širom Srbije, pa koverte možete naručiti iako možda nismo u istom gradu.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKOV0001
Dodaj u korpu