Graverska plastika

Graverska plastika po svom izgledu vrlo podseća na metal. Međutim, njene karakteristike je čine boljim izborom od metala. Savršena je za korišćenje napolju jer je vodootporna i ne reaguje na klimatske faktore. Za razliku od metala graverska plastika ne može da promeni boju ili zarđa. Gravura na njoj će biti iste boje prvog dana i nakon deset godina. Lakša je od metala, što je takođe njena prednost. Može se obrađivati na različite načine i jednostavno kombinovati sa drugim materijalima kako bi se dobio originalan reklamni materijal. Zbog svih navedenih karakteristika vrlo često se koristi umesto metala kao njegova imitacija. U nekim slučajevima ljudi ne mogu ni da primete razliku.

Naša ponuda obuhvata graversku plastiku u boji brušenog srebra, brušenog zlata i beloj boji. S obzirom da je graverska plastika zamena za metal, naši klijenti najčešće biraju gravuru na ovom materijalu. Elegantna srebrna i zlatna divno izgledaju kada se uradi kvalitetna laserska gravura. S obzirom da smo se opremili najsavremenijim mašinama, bilo koju vašu ideju možemo sprovesti u delo. Takođe, na graverskoj plastici se može raditi štampa u CMYK ili CMYK + White tehnici.  CMYK je način štampanja gde se otisak dobija mešanjem četiri osnovne boje, a dodavanje bele boje dodatno pojačava kvalitet štampe. Graverska plastika se može seći u ravnim i konturnim oblicima. Pravolinijsko i krivolinijsko sečenje daje našim klijentima mogućnost da se reklamiraju kvalitetno i originalno po niskim cenama.

Ovaj materijal sličan metalu se koristi za izradu reklama za firmu, inventarskih pločica, ID pločica za zaposlene, pločica za vrata i pločica za kućne ljubice. Reklamne table sa imenom firme se prave od graverske plastike jer imaju dug vek trajanja, a izgedaju vrlo ekskluzivno. Pločice za vrata su vrlo praktične ako se izrade od plastike, traju dugo i fiksiraju se vrlo jednostavno uspomoć duplofan trake. Identifikacijske kartice za zaposlene se mogu uraditi veoma originalno koristeći metode obrade graverske plastike koje nudimo.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Bruseno zlatoBela
Bruseno srebro
Bruseno zlato
Bela
Cena bez PDV-a : RSD 14,400.00
Dodaj u korpu