Prema Čarlsu Darvinu onaj koji se usudi da uzalud potroši samo sat vremena nije otkrio vrednost života. Stoga, smatramo da vreme treba trošiti na najbolji mogući način, kvalitetno i produktivno. Buduće događaje treba planirati, a vreme raspoređivati unapred. Neizostavni deo ove priče o planiranju i vremenu su svakako kalendari. Onu su nam potrebni svakodnevno i u poslovnom i u privatnom životu. Stoga su odličan poklon za poslovne partnere i klijente, ali i za prijatelje i članove porodice. Svi mi ih dobijamo negde krajem decembra i početkom januara, a koristimo ih cele naredne godine. Iz ovog razloga su fenomenalni kao reklamni materijal jer imaju dugi vek upotrebe i visok stepen korisnosti za sve nas.

Naša štamparija je vrlo svesna važnosti vremena i kalendara, pa smo se detaljno pozabavili kreiranjem bogate ponude ovog proizvoda. Pored nekoliko vrsta zidnih kalendara, magnetnih, koji se kače na sve površine koje privlače magnet, izrađujemo i stone kalendare. Veoma je velika tražnja za reklamnim kalendarima. Ova činjenica i ne čudi, s obzirom da verovatno nikada niste ušli u kancelariju gde nije bilo kalendara na stolu. Stoni kalendari uvek dobiju dobru poziciju da budu primećeni, pa godinu dana reklamiraju svoj brend. Iz toga razloga su vrlo efektni i rado korišćeni u promotivnim aktivnostima raznih kompanija.

Kod izrade stonih kalendara kombinujemo kunstdruk od 130 gr na kome se štampaju datumi i meseci. Kundstdruk je veoma kvalitetan papir na kome štampani otisak dostiže svoj puni kvalitet. Postolje kalendara se pravi od bele lepenke ili lepenke na kojoj može biti izrađena štampa. Listovi i postolje su povezani srebenom žicom tj spiralom. Štampa kalendara se radi obostrano i u punom koloru. Opremljeni smo vrhunskim mašinama za izrada kalendara, stoga možemo garantovati njihov visoki kvalitet. Standardne dimenzije ovog proizvoda su 150x225 mm, a minimalan tiraž stonih kalendara je 20 komada.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:20, Maks:5000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKAL0004
Dodaj u korpu