Prema Čarlsu Darvinu onaj koji se usudi da uzalud potroši samo sat vremena nije otkrio vrednost života. Stoga, smatramo da vreme treba trošiti na najbolji mogući način, kvalitetno i produktivno. Buduće događaje treba planirati, a vreme raspoređivati unapred. Neizostavni deo ove priče o planiranju i vremenu su svakako kalendari. Onu su nam potrebni svakodnevno i u poslovnom i u privatnom životu. Stoga su odličan poklon za poslovne partnere i klijente, ali i za prijatelje i članove porodice. Svi mi ih dobijamo negde krajem decembra i početkom januara, a koristimo ih cele naredne godine. Iz ovog razloga su fenomenalni kao reklamni materijal jer imaju dugi vek upotrebe i visok stepen korisnosti za sve nas.

Naša štamparija je vrlo svesna važnosti vremena i kalendara, pa smo se detaljno pozabavili kreiranjem bogate ponude ovog proizvoda. Pored nekoliko vrsta zidnih kalendara, magnetnih, koji se kače na sve površine koje privlače magnet, izrađujemo i stone kalendare. Veoma je velika tražnja za reklamnim kalendarima. Ova činjenica i ne čudi, s obzirom da verovatno nikada niste ušli u kancelariju gde nije bilo kalendara na stolu. Stoni kalendari uvek dobiju dobru poziciju da budu primećeni, pa godinu dana reklamiraju svoj brend. Iz toga razloga su vrlo efektni i rado korišćeni u promotivnim aktivnostima raznih kompanija.

Kod izrade stonih kalendara kombinujemo kunstdruk od 130 gr na kome se štampaju datumi i meseci. Kundstdruk je veoma kvalitetan papir na kome štampani otisak dostiže svoj puni kvalitet. Postolje kalendara se pravi od bele lepenke ili lepenke na kojoj može biti izrađena štampa. Listovi i postolje su povezani srebenom žicom tj spiralom. Štampa kalendara se radi obostrano i u punom koloru. Opremljeni smo vrhunskim mašinama za izrada kalendara, stoga možemo garantovati njihov visoki kvalitet. Standardne dimenzije ovog proizvoda su 150x225 mm, a minimalan tiraž stonih kalendara je 20 komada.

Kalkulator cena

(Min:20, Maks:5000)
Cena bez PDV-a : RSD 14,400.00
Dodaj u korpu