Foto Makete Standee

Foto maketa Standee podrazumeva izuzetno kvalitetnu štampu fotografije u vidu stojeće makete. Izrada obuhvata najkvalitetnije materijale različitih debljina i teksture, njihovu obradu na CNC mašini i potom vrhunsku štampu na najsavremenijim mašinama. U pitanju je maketa ravnih ili konturnih ivica, dimenzija po vašem izboru. Preporučene veličine maketa su 1000x2000, 1500x2000, 2000x2000 i 3000x2000 mm. Međutim, one se mogu napraviti i u drugim dimenzijama po želji.

Naša ponuda materijala za makete je vrlo raznovrsna.Foreks je penasta PVC ploča male težine i standardne strukture. Poznat je kao odlična podloga za štampu, lakiranje, mehaničku i termičku obradu. Vrlo rado je korišćen za brendiranje izloga i prodajnih mesta. Jedna od najčešćih primena foreksa je upravo za izradu rekalmnih maketa. Još jedan odličan materijal za makete, štampu i njihovo oblikovanje je stadur. Nudimo stadur ploče debljine 10, 15 i 20 mm. Izuzetno je otporan i dugotrajan. Može se koristiti za spoljnu i unutrašnju upotrebu, što je značajno za klijente kojima treba reklamna maketa koja će stajati napolju. Stadur je odličan izbor za to jer je otporan na različite vremenske uticaje i vlagu. Čak se i bilbordi izrađuju od ovog materijala. Karton pena je sledeći u nizu odabranih materijala. To je polistiren koji je sa obe strane obložen papirom. To je odlično za štampu, ali nije preporučljivo da se makete od karton pene koriste napolju. Takođe, mi proizvodimo i prodajemo makete od riborda i mikrovala. Ovo su čvrsti kartonski materijali. Reaboard je deblji i ima saćastu strukturu, a mikroval je tanji, troslojni karton. Makete od kartona je, takođe, najbolje koristiti u unutrašnjosti lokala, tržnih centara i sajamskih hala.

Kod standi maketa, štampa se radi uspomoć ekološki ispitanih boja, pa je potpuno bezbedna za korišćenje u zatvorenom prostoru. Osim vrhunskih materijala i štampe, ističemo se i bogatim mogućnostima obrade materijala. Svaki od pomenutih panela se obarđuje mašinski, čime se dobijaju ivice izuzetne preciznosti.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
STADUR - 15 mmSTADUR - 20 mmForeks 5 mmForeks 6 mmForeks 8 mmForeks 10 mmForeks 15 mmForeks 19 mmKarton Pena 5mmKarton Pena 10mmMikroval troslojni beliReabord - Beelite® 10 mmReabord - Beelite® 16 mm
STADUR - 10 mm
STADUR - 15 mm
STADUR - 20 mm
Foreks 5 mm
Foreks 6 mm
Foreks 8 mm
Foreks 10 mm
Foreks 15 mm
Foreks 19 mm
Karton Pena 5mm
Karton Pena 10mm
Mikroval troslojni beli
Reabord - Beelite® 10 mm
Reabord - Beelite® 16 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu