Ja sam uvek od onih osoba koje pre biraju da poruče kliktanjem, nego da troše minute i sate u putu do mesta, od mesta, po paket, od paketa, do dostave itd.; zato i jesam redovan korisnik AIO, jer sve mogu da poručim kliktanjem, da dizajniram sama ako OPET :) želim da osvežim neki dizajn i da dobijem paket na kućnu adresu...

Vreme se ne može naplatiti, a AIO svakako razume koliko je moje vreme dragoceno i obožavam što su toga svesni i što svaki put sve stigne u roku.

Očekujte moje ime među porudžbinama uskoro opet,

Jeca

Odluka da postanem klijent AIO je jedan od najboljih odluka koje sam ikada doneo. Sada imam sve što mi treba od štampanih materijala na jednom mestu pa i više od toga - pravljenje privezaka po želji i meri je nešto što me je ostavilo bez teksta. 

Njihov filozofija rada je svakako inspirisala i mene da poboljšam neke aspekte svog poslovanja. 

 

Svaka preporuka, 

Srđan 

 

Mene je AIO pridobio kada mi je u jako kratkom roku bila potrebna veća količina kataloga. 

Kako u takvim momentima sve krene dodatno naopako, oni su uspeli da to izbegnu i da sve izgleda kao da je rađeno "po loju".

Topla preporuka, 

Ana Petrović

Ne mogu dovoljno opisati koliko mi je drago što sam sa prvim teminom pretrage naoišao na AIO.

Sve na samo jednom KLIKU!

Jedno mesto sa tako bogatom ponudom! Sve, od digitalne štampe na papiru, preko UV štampe na olovkama pa sve do personalizovanih blokova!

Svaka preporuka za brzo i kvalitetno odrađen posao... Svaki put! 

Vidimo se uskoro i lep pozdrav, 

M.B.

Bogata ponuda sa iskusnim operaterima i sjajnom korisničkom podrškom! Broj zahteva sa moje strane koji ti ljudi obrade... u najkraćem mogućem roku... prosto neverovatno!

ODUŠEVIM se svaki put iznova!

Puno pozdrava, 

Ivan

Tri razloga zašto ćete i vi voleti AIO:

  1. Uvek realni i ispoštovani rokovi 
  2. Sve na kraju izgleda kao što ste i zamislili - kvalitet
  3. Mašine sa kojima rade jesu jedinstvene i zato sve rade brže od drugih 

Probajte i vi da radite sa njima bez bojazni. Neće biti sekunde u kojoj ćete se pokajati. 

 

Srdačno, 

Dragan 

Koristila sve usluge na jednom mestu! 

Celopkupan put brendiranja svog poslovanja sam prošla sa ovom kompanijom, od prve vizit karte, preko brendiranog kancelarijskog materijala pa sve do svetlećih reklama koje moje poslovanje čini vidljivim sa stotine metara. 

Uvek sam zadovoljna kvalitetom materijala i profesionalnim odnosom. 
Radujem se što ću širenje sopstvenog poslovanja da ispratim zajedno sa AIO.

Puno uspeha, 
Milica I. 

Kao neko ko se bavi fotografijom profesionalno, ne mogu da dozvolim da se pojavim bez materijala koji uvek adekvatno predstavlja moju profesiju, tako da ne napravim korak sa opremom, a da nemam pri ruci vizit karte. 

Sa AIO sam započeo saradnju kada sam poželeo da kreiram vizitke koje nisu standardne i baš po mojoj meri. Imali su strpljena za svaku moju viziju, izmenu i štaviše - otišli su korak dalje i mene posavetovali kako da dođem tačno do onoga šta želim! 

Svaka preporuka za sve na jednom mestu - AIO

 

Moja priroda posla je takva da stalno imam potrebnu za novim materijalima za promociju, tako da sam ja broj JEDAN fan AIO, jer u ponudi reklamnih i marketing materijala uvek mogu naći sve što mi treba - od olovke, preko rokovnika, do PVC folija...
Uvek kvalitet i spremnost da se mušteriji izađe u susret!

Hvala još jednom i vidimo se uskoro opet, 
Dejan

AIO je moj prvi izbor. Uvek!