Simple Konstrukcije

Simple konstrukcije predstavljaju najjednostavniji tip sajamskih štandova. U nastavku ćemo obrazložiti raznovrsne koristi koje donosi njihova upotreba. Naime, Simple sajamske konstrukcije se sastoje od dva roll-up banera, backboard-a i nameštaja po želji. Elemeneti ove konstrukcije, kada se koriste zajedno, daju fantastičnu sajamsku postavku. Međutim, mogu se koristiti i odvojeno, za svakodnevno reklamiranje preduzeća.

Upotreba roll up banera nije povezana samo sa izložbenim i sajamskih aktivnostima, nego i sa brendiranjem lokala, obeležavanjem prodajnog mesta, kao i reklamiranjem na poslovnim manifestacijama. Ovi reklamni baneri su odličan način da istaknete određeni proizvod ili najavite prodajnu akciju. Zauzimaju malo prostora, te mogu stajati bilo gde. Najbolje bi bilo da ih pozicionirate tamo gde je velika cirkulacija ljudi. To je možda isped vašeg lokala, na ulici ili u tržnom centru. Press wall ili konferencijski zid se koristi kao brendirana pozadina za prezentacije, predavanja i konferencije. Uglavnom poslovne fotografije nastaju upravo ispred ovog foto zida. Takođe, koristi se i za brendiranje enterijera firme.

 Simple sajamska postavka može biti jako brzo spremna za korišćenje, što znači da je kratak rok izrade još jedna prednost. Štamparija All In One uvek ima u svom magacinskom prostoru spremne rolo banere i backboard-ove, potrebno je samo uraditi digitalnu  štampu u punom koloru i možete ih preuzeti. Ukoliko se odlučite za Simple konstrukcije, izbeći ćete projektovanje sajamskog štanda koje zahteva vreme i novac. Kada smo kod troškova izrade sajamskog pulta, moramo da naglasimo  da je  ovo najekonomičniji štand za sajam koji ćete pronaći na tržištu. Kod Simple sajamske konstrukcije cena je izuzetno niska u odnosu na druge naše modele, kao i u odnosu na modele koje nude konkurenti. U ponudi imamo nekoliko dimenzija roll up banera i promotivnih zidova, te ćete sigurno pronaći veličinu koja vam je potrebna. Iako smo poznati kao jedna od najpouzdanijih štamparija u Beogradu, naše tržište je daleko veće od teritorije glavnog grada. Naši proizvodi brzo stižu do svih klijenata širom Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPSTA0007

Kakav dizajn želiš?