Teško je danas pronaći instituciju ili organizaciju gde se ne koriste ID kartice i trakice za njih. Iz tog razloga se okovratne trake sreću u svakoj firmi, bolnici ili školi. Ukoliko se identifikacione kartice nose na trakama oko vrata, olakšava se identifikacija zaposlenih i podiže bezbednost na visok nivo. Neke škole takođe koriste ovaj sistem kako bi zaštitile svoje učenike i profesore, pa su okovratne trakice neizostavni deo toga. Takođe, one se koriste u organizaciji manifestacija koje imaju veliki broj učenisnika. Akreditacije, identifikacione i druge kartice oko vrata umnogome olakšavaju organizovanje velikog broja ljudi. Takođe, obezbeđuju vrlo efikasno promovisanje kompanije jer su trakice pre svega fantastičan reklamni materijal. One se nose oko vrata, pa će uvek biti lako primećene i efikasno preneti poruku.

Štamparija All In One iz Beograda je oformila bogatu ponudu trakica za ključeve, mobilne telefone i druge predmete po vašem izboru. Kod nas ćete pronaći različite modele, boje i dodatke. U daljem tekstu ćemo opširnije predstaviti Lustro trakice za oko vrata. One se izdvajaju kao jedine trakice koje su kombinacija dve boje. U sredini trake je jedna nijansa, a rubovi su u drugoj, što daje veoma zanimljiv vizuelni identitet trakici. Kod nas možete poručiti trakicu u kombinaciji sive i crne, neon žute i crne ili narandžaste i crne boje.

Kada govorimo o dimenzijama trakica, njihova ukupna dužina je 90 cm (2 x 45 cm), a širina je 2 cm. Štampa trakica kod nas se radi u punom koloru na mašinama visokog kvaliteta, a preporučene dimenzije štampe su 25x0.75 cm. Štampanje trakica se može uraditi jednostrano ili obostrano, u zavisnosti od vaših želja i potreba. Tokom našeg dugogodišnjeg iskustva Lustro trake za oko vrata su se pokazale kao veoma kvalitetne i rado birane od strane naših klijenata. Kvalitet samog proizvoda i štampe na njemu je svakako zaslužan za to. Takođe, cena je vrlo bitna karakteristika pri izboru promotivnog materijala, a Lustro trake su vrlo povoljne i isplative. 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Neon žuta 35.142.41Neon narandžasta 35.142.61
Crna 35.142.10
Neon žuta 35.142.41
Neon narandžasta 35.142.61
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.142
Dodaj u korpu