Stupilo na snagu 1.01.2007. 


All In One Business Center d.o.o ceni svoje kupce i poštuje njihovo pravo na privatnost. Kako bismo poboljšali iskustvo samih korisnika/kupaca, sakupljamo informacije samih korisnika u cilju poboljšanja samog iskustva korisnika tokom kupovine, kao i kako bismo dobili povratnu informaciju o našim proizvodima, uslugama i različitim promocijama. 


All In One Business Center d.o.o prepoznaje i razume da mora da koristi informacije korisnika sa velikom odgovornošću. Ne prodajemo i ne dajemo u zakup informacije o korisnicima trećoj strani, koje su nam date online pristupom. Ipak, deljenje informacija sa trećom stranom je moguće u situacijama koje su objašnjene u nastavku. 

Politika privatnosti opisuje lične informacije koje sakupljamo o vama, zašto ih sakupljamo, kako ih koristimo i u kojim situacijama ih delimo sa trećom stranom. Naša politika privatnosti opisuje i opcije koje su vam na raspolaganju kada prikupljamo i delimo vaše informacije. Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, kliknite ovde kako biste kontaktirali All In One Business Center d.o.o.com korisničku podršku putem mejla ili nam možete pisati na: office@aio.rs

 

Attn: Korisnička podrška, Zdravka Čelara 12, Palilula, Beograd 

Ukoliko dođe do promena u samoj politici privatnosti u budućnosti, bićete blagovremeno obavešteni putem obaveštenja na našem sajtu ili putem direktne komunikacije sa administratorom iz korisničke podrške ili prodaje. O takvim i sličnim promenama ćete biti obavešteni pre nego što upotrebimo vaše informacije, a na način kojim su definisane prethodno u našoj politici o privatnosti. Imaćete priliku da izvršite izmenu o vašoj raspodeli informacija. 

 

ŠTA SAKUPLJAMO OD INFORMACIJA 

Mi sakupljamo informacije (vaše ime i prezime, vašu e-mail adresu, poštansku adresu, kontakt telefon i broj kreditne kartice) koje vi dajete kada poručite neki proizvod, sačuvate vaše informacije unutar našeg polja rada ili učestvujete u nekom vidu takmičenja, promocije ili ankete. Takođe, vodimo evidenciju o vašim interesovanjima prema određenim proizvodima, kao i vašim online kupovinama u našim radnjama. Sve sakupljene informacije dajemo trećoj strani JEDINO ukoliko su povezani sa poručivanjem vaše porudžbine. 


KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE 

Kada izvršite online porudžbinu od All In One Business Center d.o.o, mi koristimo vaše informacije da kompletiramo vašu porudžbinu. Takođe, poslaćemo vam potvrdu o vašoj porudžbini na e-mail i možda ćemo vas kontaktirati putem telefona, poštanskim putem ili mejlom ukoliko budete imali dodatna pitanja u vezi sa vašom porudžbinom. Dodatno, automatski ćete biti upisani da primate novosti putem mejla o našim proizvodima, uslugama, takmičenjima i promocijama. 

Kada podelite vaše informacije sa All In One Business Center d.o.o, bićete automatski upisani da primite sva e-mail ažuriranja. Ukoliko učestvujete u takmičenju ili promociji (online ili telefonskim putem), možete izabrati da primate e-mail novosti o našim porizvodima, uslugama, takmičenjima i promocijama. 

Ukoliko u bilo kom trenutku odlučite da više ne želite da primate e-mail obaveštenja ili da budete na listi, slobodno kontaktirajte All In One Business Center d.o.o korisničku podršku na office@aio.rs
Molimo vas da prilikom kontakta uključite puno ime i prezime kao i bilo koju drugu relevantnu informaciju. Ukoliko ste već tražili da budete uklonjeni sa liste nećemo vam slati e-mail obaveštenja ukoliko obavite porudžbinu putem interneta. Molimo vas da imate u vidu da je moguće da prođe do 8 nedelja kako bismo vas uklonili sa liste.

Između ostalog, povremeno vam možemo slati e-mail kako biste nam pomogli da bolje razumemo vaše navike kada je reč o što boljem iskustvu tokom kupovine. Dodatno, možemo da koristimo informacije o vašem interesovanje ka određenim proizvodima i navikama tokom kupovine kako biste nam pomogli da poboljšamo dizajn samog sajta i da ga usavršimo, pa samim tim i da učinimo vaše iskustvo tokom kupovine na sajtu lakšim i prijatnijim. Ukoliko izvršite kupovinu onlajn ili putem telefona, možemo vam poslati obaveštenja o našim proizvodima, uslugama, takmičenjima i promocijama poštanskim putem. 

Kako bismo vam maksimalno izašli u susret, možemo kombinovati informacije koje nam date online, kao i u našim poslovnicama, zajedno sa informacijama o proizvodima koji vas interesuju i navikama prilikom kupovine. Dodatno, možemo kombinovati informacije koje nam date sa demografskim informacijama koje su javne i koje su dostupne. Ovako kombinovane informacije koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom kupovine i dodatno personalizovali tok vaše kupovine naših proizvoda. Ovakav pristup je omogu kao i kako bismo komunicirali sa vama putem e-mail forme ili poštanske službe o našim proizvodima, uslugama, takmičenjima i promocijama koje mogu biti vama zanimljive. Ukoliko ne želite da koristimo vaše informacije kao što je gore navedeno, molimo vas da kontaktirate All In One Business Center d.o.o putem mejla na office@aio.rs

 

UKLJUČENJE TREĆE STRANE 

Sa trećom stranom ugovaramo asistenciju kada je neophodna podrška u održavanju i upravljanju korisničkih informacija kako bismo ostvarili promocije i kako bismo komunicirali sa našim klijentima. Ni u jednom momentu treća strana nije ovlašćena da koristi ove informacije. 


Dodatno, kada dođe do saradnje sa drugom kompanijom kako bismo ponudili ili obezbedili proizvode, usluge, takmičenja ili promocije, naša kompanija zajedno sa drugom kompanijom može napraviti korelaciju sa našom bazom klijenata kako bi identifikovali zajedničke potrošače. U tom slučaju, naša kompanija u dogovoru sa drugom kompanijom može koristiti te podatke kako bi identifikovala buduće prilike za promociju, kao i da ispuni obaveze koje su definisane promotivnim ili ugovornim obavezama. 

Ukoliko, pre samog učešće u takmičenju ili promociji, odlučite i odaberete da ne primate informacije od nas, može se desiti da još uvek dobijate novosti od All In One Business Center d.o.o ukoliko ste se prethodno odličili da učestvujete u takmičenjima ili promocijama. Možete odabrati da ne učestvujete u ovim takmičenjima ili promocijama, ukoliko ne želite da primate informacije o All In One Business Center d.o.o ili da delite vaše informacije sa nama i drugim kompanijama koje sponzorišu takmičenja ili promocije. 

Takođe, možemo da delimo skup informacija koje nisu lično identifikovane o vama (informacije kao što su godine, pol i bilo kakav tip kupovine proizvoda) sa našim poslovnim partnerima kako biste ispunili našu ugovornu obavezu. Osim kao što je opisano gore, mi ne delimo, izdajemo ili prodajemo bilo koju informaciju koju sakupimo online, trećoj nepovezanoj strani.

 

PRISTUP VAŠIM INFORMACIJAMA

Kako biste pristupili vašim informacijama online, samo kliknite na link za NALOG, za prijavu i onda odaberite odgovarajuću sekciju da pogledate, izmenite ili obrišete vaše lične informacije. Imajte u vidu da svaki zahtev za promenom, po vašem zahtevu, može trajati do 8 nedelja. 


Ukoliko u jednom trenutku budete želeli da vas uklonimo sa naše e-mail liste ili ne želite da koristimo vaše informacije kako bismo poboljšali vaše potrošačko iskustvo, molimo vas da kontaktirate korisničku podršku All In One Business Center d.o.o putem mejla na office@aio.rs
Prilikom zahteva proverite da li ste uključili vašu e-mail adresu i puno ime. 


UKLANJANJE SA MEJLING LISTE 

Želimo da komuniciramo sa vama samo ukoliko vi želite da nas čujete. Ukoliko preferirate da ne dobijate obaveštenja od nas, ni putem mejling liste, poštanskim putem ili telefona, molimo vas da nas obavestite slanjem mejla na office@aio.rs

Molimo vas, imajte na umu da zahtevi takve prirode mogu trajati i osam nedelja od trenutka kada se podnese zahtev do momenta kada stupi na snagu. Dodatno, ukoliko zahtevate da uklonimo vaše ime ili adresu sa naše mejling liste ili poštanskih lista, zadržaćemo vaše ime sa oznakom "ne slati" čime će vaš zahtev da ne primate obaveštenja od nas biti ispunjen. Takođe, imajte na umu da kada izvršite porudžbinu dobijate potvrdu elektronskim putem o vašoj porudžbini zbog čega vas možemo kontaktirati i putem telefona, pošte ili elektronskim putem ukoliko imamo dodatna pitanja u vezi sa vašom porudžbinom. 

 

ZAŠTITA DECE
 
Mi, unutar  All In One Business Center d.o.o, razumemo zabrinutost koja može da postoji kada je reč o korišćenju interneta od strane najmlađih, odnosno dece. U skladu sa, Children's Online Privacy Protection Act iz 1998. godine, nikada nećemo svesno zahtevati lične informacije radi identifikacije svakog ko ispod 13 godina bez odobrenja roditelja. 

Ukoliko ustanovimo da je pretplatnik ispod 13 godina i da je prijavljen bez prethodnog roditeljskog odobrenja uklonićemo njegove ili njene lične podatke iz naše baze podataka. 

 

KOLAČIĆI


Kolačić je mali data fajl koji je često lociran na hard disku kompjutera kada obavite posetu sajtu. Kolačić može da sadrži informacije (kao na primer - jedinstven ID  korisnika), koji se može koristiti da se isprate strane sajta koje je posetio jedan korisnik. Mi koristimo kolačiće, ali ne skladištimo lične identifikacione informacije u sam kolačić.

Mi koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše potrošačko iskustvo. Prilikom posete All In One Business Center d.o.o, vaš kolačić nam pomaže da pratimo vaše poručivanje dok ste na našem sajtu. Ukoliko ste sačuvali neke informacije kod nas, kolačić nam omogućava da pretpostavimo kada ćete se vratiti na naš sajt i obezbediće nam pristup informacijama na vašem nalogu.

Ukoliko ste sačuvali informacije kod nas, morate razumeti da koristimo kolačiće kako bismo pratili i održavali informacije o vašem kretanju na našem sajtu. Ukoliko niste sačuvali informacije, možemo nadgledati i održavati informacije o vašem korišćenju sajta na način koji nije nužno identifikovan kao vi. U svakom slučaju, ova informacija i vama služi, jer nam omogućava da poboljšamo dizajn sajta, kao i same proizvode, usluge, ali i takmičenja i promocije. 

Takođe, koristimo kolačiće kako bismo pratili i identifikovali stranice koje posećujete nakon što završite posetu na našem sajtu, u cilju poboljšanja sajta i ispunjenja ugovornih obaveza sa našim poslovnim partnerima. Ne postoji drugi način na koji pratimo informacije o vašoj upotrebi drugih veb lokacija. 

Možete odbiti kolačiće tako što ćete ih isključiti u vašem pretraživaču. Međutim, ukoliko isključite kolačiće nećemo biti u mogućnosti da pratimo vaše porudžbine, niti ćemo moći da vam pomognemo da izvršite kupovinu na našem sajtu. Ukoliko isključite kolačiće nećemo moći da vas prepoznamo kao registrovanog korisnika kako bismo vam dozvolili pristup vašem nalogu i informacijama na njemu.