Kanvas platno

Slikarsko platno umetnici doživljavaju kao najbolji način da iskažu svoj talenat. Kroz istoriju se izdovojilo kao omiljena podloga mnogim slikarima. Opšta upotreba platna za slikanje se javlja u 16. veku u doba renesanse. Tada umetnici primećuju veliku razliku između slikanja na platnu i slikanja na zidu ili drvetu. Drvo je brzo upijalo vlagu i dešavalo se da se vremenom iskrivi. Zid se sušio jako sporo, a platno je bilo taman kako treba. Već šest vekova oduševljenost slikarskim platnom ne jenjava.Danas se kanvas koristi i za slikanje, ali i za digitalnu štampu na platnu.

Canvas platno je savršena podloga za štampu slika jer je dugotrajnije od papira. Izgleda elegantnije, s obzirom da se platno nateže na blind ram. Štampane slike na platnu odlikuju veoma jarke i postojane boje. U štampariji All In One print na platnu se radi na najsavremenijim mašinama, pa je njegov kvalitet zagarantovan. Slike na platnu su danas vrlo popularne jer odišu stilom i ukusom. S obzirom da za njih standardni ram nije potreban, predstavljaju vrlo savremen način uređenja interijera. Nedostatak rama daje mogućnost da se bolje sagleda platno i njegova tekstura.

Naši klijenti se često odlučuju za slike na platnu iz delova. Višedelne slike na platu su posebno zanimljive i odlično će se uklopiti uz bilo koji enterijer. Kada je u pitanju izbor motiva, kod nas se može poručiti štampa slike po želji. To znači da možete dobiti svoju fotografiju na platnu ili odabrati neki od naših motiva. Sajt www.posteraj.rs sadrži najbogatiju bazu motiva koju ćete pronaći u Srbiji. U pitanju je prodaja slika na platnu u Beogradu, ali se mogu online poručiti iz bilo kog grada u našoj zemlji. Organizovaćemo brzu dostavu na vašoj adresi. www.posteraj.rs je prava riznica gde ćete naći savršene slike na platnu za dnevnu sobu, spavaću ili dečiju sobu. Štampa slika u štampariji All In One je poznata i po povoljnoj ceni.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTZID0001
Dodaj u korpu