Kažu: „Život nas odvede na mnoga neverovatna mesta, a ljubav nas vrati kući.“ Dom je tamo gde su ljudi koje volimo i gde osećamo da pripadamo. Dom je sigurnost i mir, garancija da će sve biti dobro. Čak i kada ne bude, činjenica da imamo svoj kutak i porodicu znači da je ipak dobro. Svako od nas svoj dom urađuje po svom ukusu, uglavnom ga ispunimo sitnicama, uspomenama i fotografijama. Obeležavamo svoj teren na razne načine. Još jedna od sitnica koja čini da stambeni prostor postane dom je pločica na vratima.

Štamparija All In One iz Beograda izrađuje i prodaje fantastične pločice za vrata. Za njihovu izradu koristimo graversku plastiku debljine 1.6 mm. To je metalizirana plastika, pa se po izgledu teško može uočiti razlika između nje i metala. Međutim, ona ima određene prednosti u odnosu na metal. Lakša je i fleksibilnija. Ne može zarđati, što je posebno važno ako su vaša ulazna vrata izložena vlagi i delovanjem ostalih klimatskih faktora.

Visoka tehnologija kojom raspolažemo nam daje mogućnost da ponudimo sečenje graverske plastike u ravnom ili konturnom obliku. To znači da možete dobiti vrlo originalne i nesvakidašnje pločice za vrata sa prezimenom. Graviranje pločica za vrata podrazumeva lasersku gravura koja je vrlo kvalitetna, pa vremenom ne može doći do promene boje slova. Pločice za vrata sa prezimenom se mogu izraditi štampom u punom koloru, takođe. Pločice su dostupne u zlatnoj ili srebrnoj boji. One izgledaju vrlo elegantno i otmeno kao i metalne pločice, ali su daleko praktičnije. Osim za kuću i stan, pločice za vrata su često koriste i u poslovnom svetu. Ovaj proizvod naši klijenti poručuju kao pločice za vrata kancelarije na kojima se gravira ime sektora, lično ime i prezime ili funkcija koju neko obavlja. Cene pločica za vrata su vrlo povoljne, a mogućnosti za njihovu izradu su neograničene. Takođe, dostupne su i našim klijentima koji nisu iz Beograda, s obzirom da mi svoje proizvode šaljemo na kućnu adresu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Graverska srebrna 1.6 mm
Graverska zlatna 1.6 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu