Svetleće reklame

Svetleće reklame su uvek fascinirale ljude. Neonske reklame su se pojavile početkom dvadesetog veka i od tog trenutka njihova popularnost je rasla. Naši klijenti koriste ove svetleće reklame za kafiće, klubove, pabove i restorane. Neon svetleće reklame su direktna asocijacija na dobar provod, ekskluzivnost i stil. Uglavnom ljudi pripisuju izuzetno pozitivne osobine firmama koje za svoje brendiranje koriste neonske led reklame. Mogu biti u bilo kom obliku koji je vama potreban. Najčešće dobijamo porudžbine za neon reklame sa nazivom firme i neon reklame sa natpisom po želji. One mogu predstavljati vaš brend spolja, kao outdoor reklame ili brendirati vaš enterijer u vidu indoor reklame.

Naša štamparija je kreativna radionica gde nastaje najoriginalniji promo materijal. Proizvodnja led reklama je ukorenjena u našoj tradiciji, s obzirom da se one vrlo dugo nalaze u našem proizvodnom asoritimanu. Svetleća neon slova se sastoje od silikonskog creva u kome se nalaze led diode. Fleksibilno crevo dozvoljava savijanje i montiranje u onom obliku koji će obezbediti najbolju reklamu za vas. Ovaj način izrade svetlećih led reklama omogućava vašoj kreativnosti da se ispolji u potpunosti. Naime, ranije se koristilo neonsko crevo koje nije uvek moglo da se savije u željeni oblik. Izrada led reklama danas je daleko liberalnija i kao konačan proizvod dobije se vrhunska svetleća reklama sa led diodama koja će trajati decenijama.

Ove reklame nisu podložne lomljenju i rade na 220 V, što ih čini još praktičnijim. Postoji mogućnost izrade led reklama jednostrano ili obostrano u obliku pravougaonika, kvadrata ili obliku koji vi zamislite. Ako vam je potrebno stručno mišljenje dizajnera ili dodatno objašnjenje u vezi sa izradom ili materijalom, uvek vam stojimo na raspolaganju. Bilo da nas kontaktirate putem telefona, mejla ili lično svratite u našu poslovnicu, dobićete detaljne informacije o izradi i prodaji svetlećim reklamama. Cena im se određuje na osnovu veličine, modela, oblika, vremena izrade...

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --

Kakav dizajn želiš?