Memorandum je kvalitetan papir A4 formata na kome su odštampani logotip i podaci o određenoj firmi. Koristi se kako bismo na njemu štampali važna dokumenta koja izdaje preduzeće. On je neizostavan deo poslovne komunikacije, pa mnogo govori o profesionalnosti kompanije kada je međukorporacijska korespondencija u pitanju. Stoga se treba potruditi oko izrade memoranduma i to u svakom smislu. Treba kreirati savršen dizajn kojim će se firma predstavljati eksterno svojim stejkholderima. Takođe, štampa memoranduma mora biti izrađena tako da print ima visoki kvalitet i postojanost.

Odlična izrada memoranduma uz pristupačne cene i kratke rokove izrade čini našu štampariju prepoznatljivom na tržištu Beograda. Izgled memoranduma, uz standardne podatke o kompaniji i logotip, zavisiće i od izbora vrste papira. Naša štamparija vam može ponuditi offset papir od 80 gr i kunstdruk od  130, 150 i 170 gr. Kada je u pitanju memorandum, format koji se najčešće izrađuje je A4. Međutim, mi možemo štampati i u A3 ili A5 formatu, u zavisnosti od vaših potreba.  Štampa memoranduma se može vršiti jednostrano ili dvostrano, crno-belo, ali je najčešće direktna digitalna štampa u punom koloru. Ukoliko imate nedoumice oko dizajna, na raspolaganju vam je i naš tim kreativnih stručnjaka iz ove oblasti. Naše kolege dizajneri će za vas osmisliti veoma originalan i elegantan vizuelni identitet memoranduma. Ponudiće vam nekoliko primera memoranduma, a tek nakon što vi odaberete savršeni, naš proizvodni pogon kreće u izradu.

Cene formiramo na osnovu potrebnog tiraža, vrste izabranog papira i štampe, kao i dizajna, ali vam možemo garantovati najbolji odnos kvaliteta memoranduma, cena i rokova izrade. Na tržištu Beograda izdvajamo se po kompletnosti usluge i rado ćemo zajedno sa vama proći put od idejnog rešenja do fenomenalnih memoranduma u vašim rukama. Svoje proizvode dostavljamo širom Srbije, pa je moguće poručiti online putem sajta i sačekati isporuku na navedenoj adresi.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu