Penaste PVC ploče koje imaju vrlo malu težinu i pogodne su za raznovrsnu upotrebu,  poznate su pod nazivom foreks ploče. One su dobijene penastom ekstruzijom i odlikuje ih standardna struktura. Foreks je uglavnom jednobojan. Međutim, osim bele nijanse u našoj ponudi se mogu pronaći i mnoge druge. Imamo foreks panele u sivoj, crvenoj, crnoj, plavoj i drugim nijansama. Njegove dimenzije variraju od 1 mm do 19 mm. Najčešće se upotrebljava foreks 5 mm, ali naravno debljinu treba odabrati na osnovu potreba i želja u konkretnoj situaciji.  Ovaj materijal je veoma praktičan zahvaljujući maloj težini i otpornosti na atmosferske uticaje. Foreks je otporan na koroziju, hemikalije, pa čak i na vatru. Odličan je za zvučnu izolaciju i odlikuje ga mala termalna propustljivost. Opšte je poznato da je ovaj PVC materijal savršen za štampu, lakiranje, mehaničku i termičku obradu.

U izradi reklamnog materijala se koristi vrlo rado i često zbog odličnih karakteristika, kvaliteta i dugotrajnosti. Idealan je za dekoraciju izloga i poslovnog enterijera, izradu sajamskih štandova, itd. Naši klijenti su vrlo zainteresovani za reklame od foreksa, reklamne panele, 3D slova od foreksa koja prikazuju naziv firme ili logotip. S obzirom da naša štamparija radi štampu velikih formata, a u ponudi imamo foreks ploče, možemo uraditi velike informacione table i reklame velikog formata. Štampa na foreksu se radi jednostrano ili obostrano uz mogućnost dorade u vidu parcijalnog lakiranja sjajnim ili mat lakom. Sve dodatne mogućnosti u izradi reklama su tu da postignemo originalan vizuelni identitet vašeg brenda.  Svi proizvodi od foreksa mogu biti sečeni ravno ili konturno u zavisnosti od vaših potreba.

All In One je poznata štamparija u Beogradu po raznovrsnim materijalima i mogućnostima izrade. Ukoliko imate originalne ideje, mi smo tu da ih svojom visokom tehnologijom i iskustvom sprovedemo u delo. Kada je u pitanju foreks, cenu formiramo na osnovu dimenzija i odabranog načina obrade i brendiranja.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Foreks 2 mm beliForeks 3 mm beliForeks 4 mm beliForeks 5 mm beliForeks 6 mm beliForeks 8 mm beliForeks 10 mm beliForeks 15 mm beliForeks 19 mm beliForeks 3 mm crnaForeks 3 mm sivaForeks 3 mm crvenaForeks 3 mm zelenaForeks 3 mm plavaForeks 3 mm zutaForeks 5 mm crnaForeks 5 mm crvena
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0006
Dodaj u korpu