Vobler pravilni

Vobleri su poznati kao reklamne etikete koje se postavljaju na rafovima u prodajnim objektima, gde se proizvodi nalaze. To je mesto na kome se donosi ključna odluka o kupovini. Kada kupac priđe rafu gde ima nekoliko desetina sličnih proizvoda, vobler može da pomoge da izbor padne baš na proizvod vašeg brenda.

U pitanju su reklamne etikete na samolepljivom elastičnom nosaču koje mogu mnogo  doprineti tokom donošenja odluke o kupovini. Na vobleru se može prikazati određena važna informacija ili ilustracija koja će diferencirati proizvod u odnosu na konkurentske proizvode. Promo vobleri spadaju među najekonomičniji štampani materijal jer su uglavnom male površine i njihova izrada je jeftina, a mogu učiniti mnogo za rast prodaje.

Pravilni vobleri podrazumevaju promotivne voblere ravnih ivica, tj. kvadratnih i pravougaonih oblika. Ovi nosači reklamnih poruka imaju standardnu veličinu 100x100mm. Dimenzije se mogu menjati u skladu sa vašim željama. Vobleri sa štampom se izrađuju od kunstdruka 170gr, kunstdruka 300gr,belog ili providnog veralita. Pomenuti kunstdruk je izuzetno kvalitetan papir i veoma dugotrajan. Veralit podrazumeva PET panele debljine 0.5mm i otporan je na vodu, što ga čini izdržljivijim od kunstdruka. Oba materijala su fantastična za štampu u punom koloru. Ukoliko je u pitanju manji tiraž voblera, štampa se radi u vidu direktne digitalne štampe, ali ako je tiraž veliki, koristi se tehnologija za ofset štampu. Takođe, u mogućnosti smo da radimo plastifikaciju voblera u mat ili sjajnoj varijanti.

Postavljanje vobera je vrlo jednostavno. Na elastičnim nosačima za voblere lepi se duplofan traka koja savršeno prijanja na police i garantuje potpunu stabilnost voblera. Oni su idealni za situacije kada želite da istaknete artikle na akciji ili da promovišete nove proizvode. Zbog svega navedenog, ali i zbog cene, vobleri su jedan od najtraženijih reklamnih materijala. Uz dopadljiv dizajn, njihova marketinška moć je obrnuto proporcionalna njihovoj veličini.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk 170 gr.
Kundstdruk 300 gr.
Veralit providni PET 0,5 mm
Veralit beli PET 0,5 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu