Vobler pravilni

Vobleri su poznati kao reklamne etikete koje se postavljaju na rafovima u prodajnim objektima, gde se proizvodi nalaze. To je mesto na kome se donosi ključna odluka o kupovini. Kada kupac priđe rafu gde ima nekoliko desetina sličnih proizvoda, vobler može da pomoge da izbor padne baš na proizvod vašeg brenda.

U pitanju su reklamne etikete na samolepljivom elastičnom nosaču koje mogu mnogo  doprineti tokom donošenja odluke o kupovini. Na vobleru se može prikazati određena važna informacija ili ilustracija koja će diferencirati proizvod u odnosu na konkurentske proizvode. Promo vobleri spadaju među najekonomičniji štampani materijal jer su uglavnom male površine i njihova izrada je jeftina, a mogu učiniti mnogo za rast prodaje.

Pravilni vobleri podrazumevaju promotivne voblere ravnih ivica, tj. kvadratnih i pravougaonih oblika. Ovi nosači reklamnih poruka imaju standardnu veličinu 100x100mm. Dimenzije se mogu menjati u skladu sa vašim željama. Vobleri sa štampom se izrađuju od kunstdruka 170gr, kunstdruka 300gr,belog ili providnog veralita. Pomenuti kunstdruk je izuzetno kvalitetan papir i veoma dugotrajan. Veralit podrazumeva PET panele debljine 0.5mm i otporan je na vodu, što ga čini izdržljivijim od kunstdruka. Oba materijala su fantastična za štampu u punom koloru. Ukoliko je u pitanju manji tiraž voblera, štampa se radi u vidu direktne digitalne štampe, ali ako je tiraž veliki, koristi se tehnologija za ofset štampu. Takođe, u mogućnosti smo da radimo plastifikaciju voblera u mat ili sjajnoj varijanti.

Postavljanje vobera je vrlo jednostavno. Na elastičnim nosačima za voblere lepi se duplofan traka koja savršeno prijanja na police i garantuje potpunu stabilnost voblera. Oni su idealni za situacije kada želite da istaknete artikle na akciji ili da promovišete nove proizvode. Zbog svega navedenog, ali i zbog cene, vobleri su jedan od najtraženijih reklamnih materijala. Uz dopadljiv dizajn, njihova marketinška moć je obrnuto proporcionalna njihovoj veličini.

 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk 170 gr.
Kundstdruk 300 gr.
Veralit providni PET 0,5 mm
Veralit beli PET 0,5 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu