PVC kese su model kesa koje najčešće koristimo. Vrlo su izdržljive i otporne na delovanje spoljnih faktora, ne gužvaju se i imaju duži vek trajanja od papirnih kesa.  Kako ih uglavnom dobijamo prilikom kupovine garderobe, poznate su i pod nazivom butik kese. One su neophodne u poslovanju bilo koje firme jer se koriste za pakovanje prodatih proizvoda, ali su odlične i kao vid promocije. Nakon što klijent dobije brandiranu kesu od vas on će je još dugo koristiti, pa na taj način dobijate odličnu reklamu.

U proizvodnom pogonu naše štamparije nastaju najkvalitetnije PVC kese u Beogradu. Kreirali smo vrlo bogat proizvodni asortiman kada je u pitanju prodaja kesa. Možete poručiti blanko kese ili sa štampom. Imamo nekoliko različitih vrsti ovog proizvoda: kese sa banana ručkom, kese sa ojačanom banana ručkom i kese sa fleksibilnom ručkom i faltom na dnu kese itd. Naša bogata ponuda kesa omogućava svakome da pronađe model i dimenzije kese koja mu je potrebna. Banana ručka na kesi je prorez kroz koji možete provući prste kako biste kesu nosili. Ojačana banana ručka podrazumeva ojačanje koje je zalepljeno oko proreza sa unutrašnje strane kese kako bi se sprečilo pucanje ručki prilikom nošenja težih stvari. Banana ručke su sastavni deo kese, a fleksibilne ručke izdvojene. Falta na kesi je proširenje sa strane koje se širi i samim tim zapremina kese je veća. Naše kese se izrađuju od materijala debljine 65-70 mikrona i 70-80 mikrona u zavisnosti od dimenzija kese. Štampa na kesi se može raditi sa jedne ili sa obe strane u najviše 5 boja.

Visoka tehnologija koju koristimo garantuje vrhunski kvalitet PVC kesa. Cena im je vrlo pristupačna. Stoga smatramo da ćete dobiti odličan odnos cene i kvaliteta. Iako ih proizvodimo u Beogradu, kese šaljemo na teritoriji cele Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:500, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARKES0003
Dodaj u korpu