Backboard Haley

Backboard spada među reklamni materijal sa višekratnom upotrebom tj. dugogodišnjim korišćenjem. Štamparija All In One ih izrađuje u različitim modelima i dimeznijama. Smatramo da će u našem asortimanu svaki klijent pronaći press wall koji u potpunosti odgovara njegovim potrebama. Bilo da vam je potreban manji ili veći konferencijski zid, zakrivljen ili ravan, imamo savršeno rešenje za vas. S obzirom da je promo displej obavezan gost na svim poslovnim događajima, konstantno je izložen pogledima posetilaca i učesnika. Njegov zadatak je da promoviše brend, da nagovesti ili prikaže teme i cilj određene manifestacije. Promo zid govori mnogo o događaju, ali i o organizatorima.

Mi iz štamparije All In One smatramo da ovaj reklamni materijal mora biti izrađen sa posebnom pažnjom i profesionalnošću. U pitanju je reklama velikog formata koja vrlo lako privlači pažnju i komunicira sa prisutnima. To je ogromna prednost backboardova u odnosu na drugi promotivni materijal. Međutim, veličina ovog foto zida nas obavezuje da štampa mora biti prefektna. Mi izrađujemo štampu pop up pultova u punom koloru visokog kvaliteta. Opremili smo se najboljim mašinama za štampu velikog formata, pa je sav štampani materijal urađen kod nas u punoj rezoluciji i sa postojanim bojama. Kod promo zida štampa se radi na juviduru tako što se štampaju nalepnice, a potom kaširaju na juvidur. Brendirani juvidur sa grafikom po vašoj želji se vrlo jednostavno postavlja na konstrukciju pop up pulta.

Promotivni zid Haley je dimenzija 414x230 cm i sastoji se od šest polja. Konstrukcija je napravljena od laganog i žilavog aluminijuma. Montaža i demontaža Haley bekborda se može uraditi za nekoliko minuta. Ceo promotivni zid dužine preko četiri metra i visine preko dva metra je težak oko 20 kilograma. U odnosu na dimenzije ova masa je izrazito mala. Prenosi se lako uspomoć torbe sa točkićima koju ćete dobiti od nas. U odnosu na konkurenciju u Beogradu, izdvaja nas način izrade pop up promo pultova, cena i brzina isporuke.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPBOA0002
Dodaj u korpu