Backboard Haley

Backboard spada među reklamni materijal sa višekratnom upotrebom tj. dugogodišnjim korišćenjem. Štamparija All In One ih izrađuje u različitim modelima i dimeznijama. Smatramo da će u našem asortimanu svaki klijent pronaći press wall koji u potpunosti odgovara njegovim potrebama. Bilo da vam je potreban manji ili veći konferencijski zid, zakrivljen ili ravan, imamo savršeno rešenje za vas. S obzirom da je promo displej obavezan gost na svim poslovnim događajima, konstantno je izložen pogledima posetilaca i učesnika. Njegov zadatak je da promoviše brend, da nagovesti ili prikaže teme i cilj određene manifestacije. Promo zid govori mnogo o događaju, ali i o organizatorima.

Mi iz štamparije All In One smatramo da ovaj reklamni materijal mora biti izrađen sa posebnom pažnjom i profesionalnošću. U pitanju je reklama velikog formata koja vrlo lako privlači pažnju i komunicira sa prisutnima. To je ogromna prednost backboardova u odnosu na drugi promotivni materijal. Međutim, veličina ovog foto zida nas obavezuje da štampa mora biti prefektna. Mi izrađujemo štampu pop up pultova u punom koloru visokog kvaliteta. Opremili smo se najboljim mašinama za štampu velikog formata, pa je sav štampani materijal urađen kod nas u punoj rezoluciji i sa postojanim bojama. Kod promo zida štampa se radi na juviduru tako što se štampaju nalepnice, a potom kaširaju na juvidur. Brendirani juvidur sa grafikom po vašoj želji se vrlo jednostavno postavlja na konstrukciju pop up pulta.

Promotivni zid Haley je dimenzija 414x230 cm i sastoji se od šest polja. Konstrukcija je napravljena od laganog i žilavog aluminijuma. Montaža i demontaža Haley bekborda se može uraditi za nekoliko minuta. Ceo promotivni zid dužine preko četiri metra i visine preko dva metra je težak oko 20 kilograma. U odnosu na dimenzije ova masa je izrazito mala. Prenosi se lako uspomoć torbe sa točkićima koju ćete dobiti od nas. U odnosu na konkurenciju u Beogradu, izdvaja nas način izrade pop up promo pultova, cena i brzina isporuke.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu