Reabord - Beelite®

Reaboard je materijal sa belom printabilnom površinom na koju štamparske boje savršeno prijanjaju.Sačinjen je od kartonskog jezgra saćaste strukture i papira sa obe strane. Ovaj pločasti materijal je poznat i pod nazivom beelite. S  obzirom da je u pitanju kartonska saćasta ploča, preporučuje se unutrašnja upotreba. Budući da je čvrst i lagan materijal, radimo sečenje riborda od koga se mogu sklapati displej aplikacije, štandovi, kartonski nameštaj za sajamove i izložbe. Ovaj kartonski materijal ima važnu ulogu u brendiranju poslovnog prostora, lokala i prodajnih mesta. Kako ima vrlo malu težinu, a krut je, njime se lako rukuje. Potpuno je prilagođen obradi kao što je sečenje i rezanje. Zahvaljujući visokoj tehnologiji u štampariji All In One možemo obezbediti beelite u oblicima i sa štampom po vašoj želji.

Treba naglasiti da je korišćenje reaborda potpuno bezbedno i ekološki ispitano. U izradi ovog materijala koristi se lepak na bazi vode i nakon upotrebe bilajt se može reciklirati. Ovaj pločasti materijal je idealna zamena za PVC i druge sintetičke materijale.  U našoj ponudi su dve vrste reboarda: jedan debljine 10 mm i drugi debljine 16 mm. Štampa u punom koloru na beelite-u sa obe strane omogućava kreiranje reklamnih natpisa, visećih reklama i panela. Izrađujemo vrhunske, originalne POS reklame i aplikacije. Kako bismo doprineli stvaranju i jačanju vašeg brenda, u našem timu su najstručniji dizajneri. Uz kvalitet štampe raklamnog materijala, izuzetno je važno da dizajn bude originalan i prilagođen brendu u potpunosti. Sečenje beelite panela se radi ravno, konturno ili V rezom.

Ukoliko posetite našu poslovnicu u Beogradu kolege će vam pokazati sve materijale sa kojima radimo i predložiti najbolji za vaše potrebe. Informacije možete dobiti i pozivom na brojeve telefona sa našeg sajta. Cenu reabord materijala možete jednostavno saznati kada unesete u kalkulator željene parametre.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0012
Dodaj u korpu