Stadur

Stadur podrazumeva penaste PVC panele koji se sastoje od ekstrudiranog polistirenskog jezgra i slojeva stadura sa obe strane. Ukoliko ste u potrazi za PVC pločama najmanje težine, stadur je rešenje za vas! Ovaj materijal je čvrst i pogodan za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Otporan je na delovanje spoljnih vremenskih faktora, pa čak i na hemikalije i morsku vodu. Tokom dugogodišnje upotrebe pokazalo se da je direktna digitalna štampa na staduru fantastičan način za izradu reklama. Štampa na pločastim PVC materijalima je naša specijanost! U štampariji All In One uvek možete dobiti informacije i savete o vrstama štampe i materijalima koje treba koristiti u konkretnom slučaju. Nastojimo da zajedno sa vama kreiramo najoriginalniji reklamni materijal u Srbiji.

Stadur svakako jeste materijal koji koristimo da bismo ispunili pomenutu misiju. Uz izuzetan kvalitet štampe na staduru, radimo sečenje stadura u oblicima koji su vama potrebni. Sve karakteristike stadura, svrstavaju ga u grupu materijala koji se seku na CNC mašini. Kada kažemo da je lagan, mislimo sledeće: metar kvadratni stadura je težak oko 2,4 kg! Zbog toga se izrađuju bilbordi od stadura, informacione table, rekalmne table i POS displeji. Radimo štampu velikih formata na staduru što podrazumeva i štampu postera, plakata, visećih reklama itd. Naravno, koristi se i za brendiranje enterijera, tj brendiranje lokala i prodajnih mesta. Laka prenosivost i upotreba stadura se može iskoristiti za izradu sajamskih konstrukcija i štandova.

Prodajni asortiman štamparije All In One podrazumeva stadur debljine 10 mm, 15 mm i 20 mm. Stadur table sečemo u dimenzijama prema vašoj želji. Brendiranje stadura se radi sa jedne ili sa obe strane štampom u punom koloru. Osim što je najlakši PVC materijal, stadur je i najekonomičniji. U slučaju stadura, cena je dosta niža u odnosu na druge PVC panele. Proizvodni pogon naše štamparije je lociran u Beogradu, međutim mi organizujemo dostavu na teritoriji cele Srbije (Novi Sad, Niš, Subotica i drugi gradovi).

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
STADUR SIGN SF - sendvič panel FOREKS 1-XPS-1mm-  15 mmSTADUR SIGN SF - sendvič panel FOREKS 1-XPS-1mm-  20 mm
STADUR SIGN SF - sendvič panel FOREKS 1-XPS-1mm- 10 mm
STADUR SIGN SF - sendvič panel FOREKS 1-XPS-1mm- 15 mm
STADUR SIGN SF - sendvič panel FOREKS 1-XPS-1mm- 20 mm
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0010
Dodaj u korpu