Magnetna folija

Magnetne folije su idealne za pravljenje magneta za frižider. S obzirom da na frižider vrlo obaraćamo pažnju (jesti se mora), to mesto je odlično kao reklamni prostor. Magneti pozicionirani na frižideru sigurno će biti primećeni od stane svake osobe koja uđe u kuhinju. Ovaj maleni reklamni materijal nema rok trajnja, pa kada se jednom stavi na frižider tu ostaje vrlo dugo. Stoga se preduzeća često odlučuju za ovaj vid promocije. Putem vrlo pristupačnih i povoljnih magneta, te firme sebi osiguraju reklamu koja donosi odlične rezultate.

Kada su u pitanju magneti od folije, cena je još jedna karakteristika koja ih proporučuje. Oni spadaju u najprisupačnije magnete u našoj ponudi. Oni se izrađuju tako što se na kvalitetnoj magnetnoj foliji radi štampa magneta u punom koloru. Ovaj materijal je odličan za direktnu digitalnu štampu, nijanse na štampanom otisku su uvek jarke i dugotrajne. Magneti od magnetne folije mogu biti u bilo kom obliku i dimenzijama po vašoj želji. Moderna tehnologija kojom je naša štamparija opremljena omogućava ravno i konturno sečenje magnetne folije. Ovaj tip magneta omogućava da se kreiraju i magnetići za decu, kojima su oni posebno zanimljivi, te su vrata za frižider vrlo često poligoni za igru mališana. Ako se dobro osmisle ovakvi magneti, osim zabavnog, mogu biti i vrlo efikasno edukativno sredstvo. Pored toga, magneti najčešće predstavljaju uspomene sa putovanja, određene gradove i države. Do sada smo imali prilike da radimo i taj tip magneta.

Naša štamparija u Beogradu opremljena je najsavremenijim mašinama za obradu i štampu na magnetnim folijama pa gotovo da ne postoji dizajn koji ne možemo da sprovedemo u delo. U našoj poslovnici i izložbenom prostoru možete pogledati gotove magnete od folije i uveriti se u kvalitet njihove izrade. Cene magneta formiramo na osnovu njihove veličine i tiraža. Sigurni smo da ćete odnosom cene i kvaliteta posebno biti zadovoljni.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARMAG0006
Dodaj u korpu