Digitalna stampa Custom

Napravili smo posebnu kategoriju proizvoda koji se zove Digitalna štampa Custom. Ona je kreirana kako bismo svojim klijentima ostavili punu slobodu u izboru dimenzija.  Ova kategorija digitalne štampe omogućuje da sami odaberete u kojim dimenzijama će raditi štampani materijal. Pored toga, sami birate i vrstu papira. U našoj štampariji se digitalna štampa standardno izrađuje na papiru od 80 grama, ali kada je u pitanju Custom digitalna štampa, u ponudi imamo širok izbor specijalnih vrsta papira. Dali Bianco 285 gr, Star Dream Cristal 285 gr i Dali Candidio 285 gr su samo neki od materijala koje smo odabrali za digitalnu štampu. Ukoliko želite da se detaljnije upoznate sa karakteristikama ovih papira, naše kolege u poslovnici će vas rado informisati i pomoći pri izboru. Pored svih vrsta papira koje smo naveli, moguće je digitalno štampati i na samolepljivom muflonu. Takođe, naši klijenti vrlo često biraju i plastifikaciju uz digitalnu štampu iz razloga što ona daje prefinjeniniji izgled i štiti samu štampu, a boje čini postojanim vrlo dugo. Plastifikacija se može izraditi mat folijom ili sjajnom, u zavisnosti od vaših želja. Naša štamparija može uraditi i određene dorade na štampanom materijalu kao što su savijanje i bigovanje, ukoliko postoji potreba za tim.

Često u preduzetništu, obrazovanju i drugim sferama života postoji potreba za kreacijama koje će biti u nestandardnim dimenzijama, orginalne i potpuno svoje. Onda kada vam je potrebana digitalna štampa, ali ne onakva kakvu sve štamparije u Beogradu nude, vreme je da kreirate svoju pripremu za štampu. Ukoliko vam je potreba pomoć kada je pitanju dizajn i sama priprema, naši stručni dizajnerski tim će vam uvek ponuditi kreativna rešenja. Naš proizvodni pogon je opremljen najsavremenijim mašinama koje svaki dizajn prikažu u punom sjaju. Visoka tehnologija obezbeđuje intenzivne boje koje su vrlo postojane i traju jako dugo. Cena digitalne štampe u našoj štampariji je veoma pristupačna u odnosu na kvalitet koji obezbeđujemo svojim klijentima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
x
Kundstdruk 170 gr.
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Kundstdruk 80 gr.
Kundstdruk 115 gr.
Kundstdruk 130 gr.
Kundstdruk 150 gr.
Kundstdruk 200 gr.
Kundstdruk 250 gr.
Kundstdruk 300 gr.
Kundstdruk 350 gr.
Kundstdruk 400 gr.
Offset 80 gr.
Muflon samolepljivi
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFICRN0003
Dodaj u korpu