Nalepnice za proizvode

Svrha ambalaže je da zaštiti proizvod, da pruži osnovne informacije o proizvodu, ali i da ga predstavi kupcima na najbolji mogući način. Neretko je upravo pakovanje to koje će prodati određeni proizvod. Svaki kupac proučava proizvod vizuelno pre nego što ga kupi, na osnovu izgleda kutije i etikete on donosi odluku o kupovini. Kvalitet proizvoda će obezbediti njegovo dalje korišćenje. Atraktivno pakovanje je inicijalna kapisla koja će pokrenuti dugoročan odnos između vašeg proizvoda i novog kupca. Zato je etiketa važna!

Nalepnice za proizvode u štampariji All In One podrazumevaju vašu apsolutnu slobodu i kreativnost! Etikete mogu biti u obliku koji vi odaberete, s obzirom da ih možemo izraditi sa ravnim ivicama ili konturno sečene nalepnice. Takođe, dimenzije nalepnica za proizvode možete kreirati sami u zavisnosti od veličine proizvoda i sadržaja koji treba da bude odštampan na njima. Sve etikete za proizvode se štampaju na samolepljivoj PVC foliji koja je odlična i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu, takođe je i vodootporna. Širok izbor PVC folije daje vam mogućnosti da odaberete neku od sledećih: bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, one way vision, peskirana, srebrna, zlatna i reflektujuća folija. Zanimljiv i kvalitetan materijal umnogome doprinosi da nalepnica bude primećena i postojana na proizvodu.

Proizvodni pogon naše štamparije se nalazi u Beogradu i opremljen je najkvalitetnijom tehnologijom za štampu nalepnica. One se izrađuju  u punom koloru, a gotovo da nema ograničenja kada je sadržaj u pitanju. Mogu prikazivati određenu fotografiju, tekst, logotip, slogan, šta god vi odaberete kao reprezantativan dizajn za svoj brend. Izrada nalepnice možete biti na rolni ili na tabaku gde će svaka biti posebno iskatovana i laka za odlepiti.

Ovo je idealna ponuda za vas ukoliko vam trebaju nalepnice za kozmetiku ili pak nalepnice za prehrambene proizvode. Šta god da proizvodite nalepnice sa imenom proizvoda i dopadljivim dizajnom će vam pomoći da pozicionirate svoj brend na tržištu. Njihova cena zavisi od njihovih karakteristika, mada možemo reći da je prodaja nalepnica kod nas vrlo povoljna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0006
Dodaj u korpu