Štamparija All In One izdvaja se na tržištu Beograda svojom raznovrsnom ponudom i kvalitetom izrade. Kao kompanija koja pažljivo osluškuje potebe svojih klijenata i uvek se trudi da ih ispuni, primetili smo da na tržištu Beogada nema mnogo firmi koje će kvalitetno uraditi uramljivanje pločastih materijala. Klijenti su nam se često obraćali sa upitom za uramljivanje ogledala, foreksa, pleksiglasa, drveta itd. Kreirali smo odličnu ponudu za uramljivanje svih pločastih materijala koja podrazumeva dimenzije rama po želji, različite boje i debljine ramova. S obzirom da je ovo posebna vrsta uramljivanja, ovde nema zaštitnog stakla. Uramljivanje ploča kod nas podrazumeva uramljivanje donetih ploča. Takođe, naša štamparija je opremljena savremenim mašinama za štampu na pločastim materijalima, te se štampa može izraditi i kod nas na našem materijalu.

Uz vrhunsku UV štampu na svim pločastim materijalima, u našem proizvodnom pogonu se radi  i njihovo uramljivanje u ramove različitih širina i boja. Lajsne za ramove nudimo u raznim nijansama, pa smo sigurni da će svaki naš klijent pronaći boju rama koja se savršeno slaže uz pločasti materijal koji treba uramiti, ali i uz ambijent. Možete birati između srebrnih, zlatnih, plavih i zelenih lajsni debljine 43 mm. U ponudi imamo i tanje lajsne od 15 mm u beloj i crnoj boji. Kada je u pitanju dimenzija rama ostavili smo vam mogućnost da je sami kreirate. Ramove izrađujemo od formata A4 do formata 1200x1200 mm.

Na ovaj način vrlo lako i po pristupačnoj ceni možete oplemeniti svoj poslovni ili životni prostor, bilo da vam je potrebna izrada jednog komada ili pak čitave galerije. Među zahtevima za uramljivanje pločastih materijala, izdvaja se uramljivanje ogledala,  koja uz štampu visokog kvaliteta mogu postati prava umetnička dela. Ovako oslikana i uramljena ogledala svoju primenu najčešće nalaze u poslovnim prostorima i ugostiteljskim objektima kao deo enterijera koji oplemenjuju i daju mu posebnu draž.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Crna 15mmPlava 43mmStaro srebro lux 43mmStaro zlato lux 43mmSvetlo zlato 43mmVenge lux  43mmZeleno lux 43mmZlatna 43mm
Bela 15mm
Crna 15mm
Plava 43mm
Staro srebro lux 43mm
Staro zlato lux 43mm
Svetlo zlato 43mm
Venge lux 43mm
Zeleno lux 43mm
Zlatna 43mm
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIURA0003
Dodaj u korpu