Brošure se izdvajaju iz mnoštva reklamnog materijala zbog velike količine informacija koje daju klijentima. Ukoliko su dizajnirane na pravi način, svako će vrlo brzo pronaći podatak koji mu je potreban. Pored toga, na njima ima mnogo reklamnog prostora pa se proizvodi mogu predstaviti pojedinačno i pružiti sve potrebne informacije. Kompanije ih često koriste u svojim promotivnim aktivnostima zbog lakoće prenošenja informacija.

Mogu se štampati jednostrano ili dvostrano, gde se prostor za prezentaciju maksimalno koristi. Kada je format brošure u pitanju imamo vrlo raznovrsnu ponudu. Naša štamparija izrađuje brošure u formatima A3, A4, A5 i A6. Takođe izrada brošura je moguća u dimenzijama 100x200 mm. Pored formata bitna karakteristika brošure je papir na kom se ona izrađuje. Koristimo papir različite gramaže u zavisnosti od zahteva naših klijenata. Oni mogu birati između papira od 80, 130, 150 i 170 gr. Ukoliko se brošure izrađuju u manjem tiražu, preporučujemo ditalnu štampu. Ona je idealna i kada su rokovi izrade jako kratki. Naše klijente savetujemo da se opredele za offset štampu u slučajevima kada su tiraži veliki i rokovi nešto duži. Offset štampa brošura je ekonomičnija, pa su cene brošura niže.

Brošura bi trebalo da bude ogledalo firme. Ona predstavlja vaša firmu umesto vas i mora izgledati besprekorno. Iz tog razloga brošure mogu da se oblože sjajnom ili mat plastifikacijoms. To daje prefinjeniji izgled samoj brošuri i štiti je od habanja. Takođe one se mogu savijati, pa postoji mogućnost da brošura ima jedan ili dva prevoja. Brošure mogu imati horizontalnu ili vertikalnu orijentaciju. Pored kvaliteta same izrade, veoma je bitan dizajn. On treba da bude dopadljiv, a informacije sistematično raspoređene. Eksperti u oblasti dizajna sa kojima sarađujemo uvek imaju inovativne predloge koje će vam rado izložiti. Naš stručni tim sa radošću prihvata svaki izazov i stvara najorigalnije brošure u Beogradu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARBRO0001
Dodaj u korpu