Vizitkarte su neizostavan deo poslovne komunikacije, a štamparija All In One u Beogradu potrudila se da odgovori na svaki mogući zahtev kad je izrada ovog prezentacijskog artikla u pitanju. U našoj ponudi možete naći standardne vizitkarte izrađene od papira, ali i vizitkarte izrađene od ekskluzivnijih materijala, trajnije i elegantnije, poput drvenih i plastičnih vizitkaratica. Standardne vizitkarte su nešto što se svakodnevno viđa u poslovnom svetu, dok su plastične vizitkartice odličan izbor ukoliko želite da budete primećeni, jer pružaju efektnu reklamu i jedinstvenu prezentaciju kod poslovnih partnera i saradnika. Izbor određenog tipa vizitkarte zavisi od utiska koji želite da ostavite i cene koju ste spremni da platite, ali za koju god varijantu da se odlučite naša štamparija vam garantuje kvalitetnu izradu i vrhunsku štampu.

Izrada vizitkarti se odvija u našem proizvodnom pogonu i to od pažljivo odabranog materijala. Kada su plastične vizitkarte u pitanju koristimo beli ili providan juvidur debline 0,7mm. To je PVC materijal koji je izuzetno tanak, izdržljiv i felksibilan. Izrađujemo plastične vizitkarte dimenzija 83x57 mm, ali one mogu biti u bilo kom obliku i dimenzijama po vašoj želji. Štampa vizitkarti se radi jednostrano ili obostrano, ali kada je u pitanju providni juvidur preporučljivo je da štampa bude samo sa jedne strane. Cena vizitkarti je malo skuplja kada su pitanju plastične vizitkarte u poređenju sa papirnim jer je materijal izdržljivij, dugovečniji i bolji. Kada uzmete u obir sve štamparije koje izrađuju plastične vizitkarte u Beogradu, primetićete da mi obezbeđujemo odličan odnos cene i kvaliteta.

Online poručivanje i isporuka na kućnu adresu u bilo koji grad u Srbiji samo su neki od načina da se koriste naše vizitkarte u Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima... Naš call center je tu ukoliko su vam potrebna pojašnjenja i dodatne informacije, a uvek nas možete posetiti u poslovnici i izložbenom prostoru u Beogradu i pogledati našu celokupnu ponudu.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Providna
Bela
Providna
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu