Hologrami sa logotipom

Štamparija All In One za izradu hologramskih stikera koristi srebrnu foliju od 35 mikrona. Oni mogu biti izrađeni u jednoj od pet standardnih dimenzija. Najmanji hologrami su dimenzije 15x10 mm, a najveći 30x30 mm. Takođe, definisani su njihovi oblici, pa se hologrami sa logotipom mogu proizvesti u obliku kvadrata, pravougaonika i kruga. Nažalost, u drugim oblicama se ne mogu izraditi. Na srebrenoj foliji za holograme se radi štampa logotipa. Veoma je bitno naglasiti da se kod ovog proizvoda štampa može raditi samo u jednoj boji. To ne znači da će štampa biti isključivo crna, naprotiv. Možete birati između crvene, bele, plave, zelene i crne. Kod ovog proizvoda postoji mogućnost dodatna štampe kao na primer serijska numeracija ili štampa neke važne oznake proizvoda. Hologramski stikeri uključuju mikrotekst, nanotekst, efekat pokreta i 3D efekat, a po potrebi i kodirane tekstove i animaciju. Mi za njihovu izradu koristimo visoku tehnologiju, pa je nemoguće iskopirati bilo koji hologram koji izradimo.

Treba posebno obratiti pažnju kada je u pitanju priprema za štampu hologramskih nalepnica. Ona treba da bude kao u slučaju crno bele štampe, sa što manje sitnih detalja. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko pripreme za štampu, naše kolege dizajneri će na osnovu svoje stručnosti i bogatog iskustva vrlo lako pronaći savršeno rešenje za vas. Kod dizajna holograma je bitno da imate stručnu pomoć kako biste sačuvali prepoznatljiv izgled i boju svog logotipa a opet iskoristili sve prednosti hologramske folije i postigli 3D efekat. Takođe, vrlo je važan i onaj deo koji dolazi nakon pripreme za štampu, a to je izrada holograma. Kao spoj naših stručnih kolega i visoke tehničke opremljenosti, nastaju originalni hologrami vrhunskog kvaliteta.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARHOL0001
Dodaj u korpu